Дневни хороскоп за 26. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. јул

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Осјећате повећи губитак. То могу да буду и ваше личне инвестиције које ћете у великом стилу примијенити у наредном периоду када су ваша лична залагања у питању. Не морате да попуштате партнеру и да се осјећате довољно болећиво, када су одређени уступци у питању у оној мјери у којој се ви можете боље снаћи.

Бик

Уколико сте помислили да сте изашли из кризе, можете се надати и новом виду пословања са особом која вам је довољно отворена када су заједнички ставови у питању. Није лоша идеја да изађете и да се проведете у вечерњим сатима, јер сте неко ко умије да искористи доста квалитетно своје вријеме.

Близанци

Уступци које чините су изузетни и неко вас цијени због тога. Можете да очекујете доста солидну ситуацију на пољу посла, јер сте на томе довољно радили. Показујете повећу заинтересованост према особи на коју често мислите. Не кријете осјећања, у сваком случају.

Рак

Исувише сте захтјевни како за себе тако и за друге. Морате да будете флексибилнији када су лични интереси у питању и са друге стране осталих колега. Волите игру завођења и активнији сте у друштвеном животу него иначе. Имаћете одличан дан пред собом и не морате да допустите да вас повриједи по која ситница.

Лав

Можда увидите овај пут нову шансу на пољу посла и већу дозу креативности. Покажите се у најбољем свјетлу како би успјели да добијете оно што сте заслужили у свом раду. Бићете довољно далеко од особе коју волите и нећете показати посебно интересовање када су емоције и љубавни живот у питању.

Дјевица

Исувише захтијевате велики рад и дисциплину и у том духу се отворено постављате пред већим изазовом дана. Морате да будете отворенији према пословном партнеру. Уколико сте сами, не очајавајте и не показујте дозу заинтересованости јер особа на коју често мислите је доста горда.

Вага

Имали сте на уму спровођење идеја које вам доноси нешто посебно као што је бољи пословни аранжман и бољи пословни интегритет. Мислите на једног Бика већ неко вријеме. Може да вам приђе и једна Дјевица. У сваком случају, имаћете већи избор за вечерњи излазак.

Шкорпија

Не показујете дозу веће заинтересованости за оно што вам се конкретно спрема као изазов дана. Морате да будете довољно отворени према себи и својим потребама. На страни емоција можете доживјети мало разочарање, партнер се понаша доста дјетињасто овај пут.

Стријелац

Покушавате да добијете на времену и да се отворено поставите према ортаку из заједничке пословне приче, али они вас узимају у обзир са дозом скептицизма. Појачана љубавна тензија се осјећа. Партнер мора да се понаша отвореније, а ви да се више окренете сопственим потребама.

Јарац

Мораћете да засучете рукаве када је ваша пословна страна у питању јер вас очекује велики и солидан рад. Слиједи вам повећи финансијски прилив. Осјећате велико хлађење за оно што вам се дешава као тренутна солуција. Имате избор и у том случају и растерећење у већем обиму.

Водолија

Уколико се водите ставом побједника не морате да се спуштате на ниво почетника. Искажите свој лидерски дух у пословној средини. Партнер вас посматра доста критички, али је овдје у питању само ваш већи статус у очима партнера.

Рибе

Појачавате темпо рада и у томе сте прави пионир. Остали не могу да вас сустигну јер сте довољно мотивисани за нешто више. Касните са изјавом љубави партнеру. Морате да будете довољно присутни у окружењу вољене особе да се нешто конкретно и деси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана