Дневни хороскоп за 26. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 26. јануар открива Овновима пречицу која би могла да им помогне око каријере. Само немојте превише да се ослањате на друге. Позовите особу која вам се допада, немојте да мучите и себе и њу. Отворите се према другима и љубав ће доћи.

Бик

Имате сјајне и креативне идеје, али недовољно сте продорни и да их “погурате” гдје треба. Данас се осјећате посебно мотивисано и храбро, прави је тренутак да се изборите за себе. Не дозволите да вас туђа упорност поколеба у ставу до кога сте дошли кроз велики бол и љубавну патњу.

Близанци

Оставите све важније послове за сљедећу недјељу, данас није повољан моменат за закључивање уговора и окончање пројеката. Пожељећете да унесете измјене које ће се испоставити као боље, зато не брзајте. Партнер ће вас изненадити одлуком о заједничком животу.

Рак

Данас вам је слабији фокус на послу, промичу вам ствари на које би требало да обратите пажњу. Могуће су критике због оваквих пропуста. Очекују вас изазови на пољу породице, проблеми које само ви можете да ријешите.

Лав

Усмјерени сте на љубавне проблеме, једва успијевате да се изборите са обавезама. Могуће је да ћете добити одличну пословну понуду. Пажљиво је саслушајте, али одговор одложите за наредну недјељу. Нека вам се искристалише ситуација.

Дјевица

Дневни хороскоп за 26. јануар савјетује Дјевицама да буду одлучније у односима са члановима породице. Лоша финансијска ситуација захтијева драстичне промјене, а од вас зависи да ли ћете је поправити. Дигли сте руке од љубави, али она није од вас.

Вага

Ситуација на послу је критична, уколико се не уозбиљите и одговорније се поставите према својим задужењима, могли бисте да останете без посла. Схватите ово као упозорење. Закомпликовали сте љубавне односе дијелом јер ни сами не знате шта желите.

Шкорпија

Сметају вам оговарања на послу, али не знате како да се поставите и шта да урадите да их зауставите. Тактика игнорисања коју примјењујете очигледно не даје резултате, можда би требало да јасно кажете шта вам је на души. Најављене промјене вас брину.

Стријелац

Неодлучни сте и то утиче на ваш учинак на послу. С једне стране размишљате о радикалним промјенама, па чак и о промјени радног мјеста, а с друге стране вас амбиција гура да се још више докажете на позицији на којој сте. Сачекајте са одлуком, још није вријеме за рез.

Јарац

Смета вам рутина у коју сте упали, али се не трудите много да је промијените. Ако нећете сами, неко ће то учинити за вас. Добићете понуду која вам се неће допасти испрва, али што дуже будете о њој размишљали, биће вам привлачнија.

Водолија

Како се ближи крај мјесеца, тако вам опада елан и воља да направите “бум” на послу. Потрошили сте се, најбоље би било да узмете паузу, поведете вољену особу или пријатеља и отпутујете негдје зна викенд. Слободне Водолије невјероватно зраче.

Рибе

Дневни хороскоп за 26. јануар савјетује Рибама да се не враћају у мислима на неке раније успјехе, од старе славе се не живи. Имате избор - да се покренете и покажете да можете и умијете или да промијените радно мјесто. Другима већ смета ваша “кукњава”, саберите се. Ситуација у љубави се мијења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана