Дневни хороскоп за 26. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Право вријеме за акцију и промјене. Опорављате се од претходних дешавања и брзо мијењате ствари. Данас све зависи од вас. Желите партнера поред себе константно, предложићете заједнички живот. Чувајте се удараца у главу и повреда, генерално.

Бик

Преко пријатеља и познаника који су на високим позицијама добијате подстрек за ваш бизнис. Данас ће резултати вашег рада бити очигледни. Опијени заносом, не примјећујете партнерове мане. Претјерујете у тој сањалачкој енергији. Осјетљива психа.

Близанци

Могућност за напредовање или промјену посла долази баш данас! Бићете срећни због тога. Упознаћете симпатију са пријатељима или ћете се први пут појавити заједно на неком јавном мјесту. Веома сте осјетљиви. Пад имунитета, опасност од разних зараза.

Рак

Помоћ вам долази издалека. Повољан дан за сарадњу са иностранством или људима који немају исте обичаје као и ви. Схватили сте које су вам слабе тачке, па ћете се данас повући у себе. Типично за знак Рак. Промјене крвног притиска, пазите шта једете. Могућа нервоза.

Лав

Неко други је преузео заслуге за посао који сте ви обавили или сте добили мање новца него што сте очекивали. Стекли сте погрешан утисак о вољеној особи. Немате стрпљења да рјешавате проблем, већ сте одлучили да будете увријеђени. Подложни сте многим проблемима. Не занемарујте симптоме, посјетите љекара.

Дјевица

Више ни сами нисте сигурни на који начин сте успјели да ријешите све на вријеме. Уморни сте, али и задовољни јер сте завршили посао како треба. Прилази вам Ован, али нисте сигурни да је он ваш идеални партнер. Осјећај умора. Опустите се, погледајте неку комедију, па на спавање!

Вага

У задњи час сте се сјетили неке важне обавезе. Ипак, обављате све на вријеме. Пазите се кашњења, познати сте по томе. У потрази за партнером који преузима иницијативу, наилазите на неког ко је веома навалентан. Ништа необично. Главобоља и проблеми са видом.

Шкорпија

Регенерисали сте се. Имате довољно снаге да завршите све обавезе, али и да вратите по коју провокацију онима којима сте остали дужни. Повољан дан за љубав, без већих трзавица. Увијек се опредјељујете за мир. Повећан апетит, али и потреба за кретањем.

Стријелац

Донијели сте неку важну одлуку. Дан је добар за почетак новог посла или сарадњу са старијим од вас. Интензивне страсти и привлачност, урадићете све само да освојите срце особе у коју сте задивљено гледали и покушавали да је имате! Данас се осјећате добро.

Јарац

Намећу вам се нове обавезе. За сада вам дјелује да ће се то исплатити, па прихватате одговорност. Добар дан за оне који се баве приватним послом. У брачној заједници свађе. Ако сте слободни, покренуће вас неко сасвим необичан. Упална стања, болови у костима и мишићима.

Водолија

Прекид неког договора. Проблеми у комуникацији. Испаштате због неке грешке. Пазите током дана који слиједе. Данас ћете доказати своју љубав једној дивној особи са којом живите већ дужи период. Права срећа за вас. Имате вишак енергије, не будите пасивни.

Рибе

Промјене на пољу финансија. Можда ћете уложити новац у неки нови подухват. Дуго причате о томе, размислите, али не одустајте! Мало сте узнемирени. Ако будете искрени према партнеру, ријешићете све проблеме много лакше него што мислите. Повећан апетит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана