Дневни хороскоп за 26. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Новчани хороскоп у августу Овновима доноси доста преиспитивања. Пожељећете додатни приход, али будите обазриви. Не сарађујте са непоузданим људима. Увијек прво испитајте терен па крените у реализацију. И паметно улажите!

Бик

Било да се ради о улагању у приватни бизнис или личној промоцији на послу, Бикови током августа могу да искусе значајан финансијски напредак. Сада је вријеме да уновчите своје амбиције и идеје. Крајем августа убираћете плодове свог рада.

Близанци

Лоше баратате са новцем. Уколико не направите јасан план крајем августа бисте могли да се нађете у новчаним проблемима. Избјегавајте импулсивну куповину и позајмице. Људи у вама виде потенцијал те га храбро искористите и зарадите.

Рак

Тренутно су вам се дугови накупили те пазите на сваки динар. Распоредите трошкове и направите приоритете. Нешто ћете у августу морати да жртвујете како бисте новчано били спремни за септембар. У супротном, задуживање је неминовно. А то вам никако не иде у прилог!

Лав

Поред сталног посла током августа бићете ангажовани и на другим пољима и пројектима. Људи у вама препознају предводнички дух. Марљиво радите и одвајајте новац са стране. Биће вам потребан у септембру!

Дјевица

Ви трошите онолико колико имате. Како не бисте крајем августа остали без новца, већ сада размислите шта су вам приоритети и гдје бисте могли додатно да уштедите. Имате на кога да се ослоните, али избјегавајте позајмице.

Вага

Новчани хороскоп за август 2023. године вам доноси прилив новца у кућу. Иако сте се нашли у шкрипцу, не брините. Нећете бити ускраћени уживања. Могуће су и наплате из претходног периода. Уколико имате прилику за неку пословну сарадњу, зашто да не?

Шкорпија

У августу вас очекује пуно изазова и сјајних прилика које су везане за иностранство. Стиже и новац за стара залагања који ће вас позитивно изненадити. Размислите на вријеме у шта бисте могли да уложите новац.

Стријелац

Ви сте мајстор за бизнис. Имате сјајне идеје, али вам недостаје подршка. Немојте да будете превише навалентни, већ правим људима предочите своје планове. Окружите се амбициозним и јакима. У августу имате шансе за савршену пословну сарадњу.

Јарац

Звијезде вам налажу да се клоните сарадње с људима које не познајете довољно. Август је савршено вријеме да своје идеје претворите у дјело. Сваки почетак је тежак, али уз добру организацију и људе у будућности ће се исплатити.

Водолија

Желите све одједном, сада и одмах, али добро знате да је то немогуће. Не залијећите се с лаким и брзим новцем. Бићете само на губитку. Недостаје вам стрпљења и јасан план. Порадите на њему, али се и посавјетујте са искусним људима.

Рибе

Новчани хороскоп за август 2023. године вам каже да се већ сада припремите на трошкове. Могуће су изненадне ситуације које ће вам изискивати новац, поготово ако имате више чланова у породици. Ако планирате нешто да продајете, стрпите се још мало. Није погодна прилика!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана