Дневни хороскоп за 26. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Нема разлога да прикривате дио приче пред блиском особом. Суочавање са истином представља психолошко олакшање. Суочавате се са различитим проблемима. Већина сарадника заговара мјерила или услове које најбоље познаје.

Бик

Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Дјелујете атрактивно и шармантно на своју околину, али то не представља гаранцију за успјех. Прије или касније, морате да испуните нечије захтјеве.

Близанци

Напокон долазите до сазнања да нечија обећања нису довољно искрена. Поступите по својој савјести. Опустите се. Будите промишљени и немојте ризиковати у стварима које не познајете довољно или у ситуацијама када постоји неки вид забране.

Рак

Боље је да прихватите утјешну варијанту у сусрету са вољеном особом, него да се заносите стварима које постају сувише далеке. Потребно је да преузмете одговорност за своје поступке. Докажите себи и другима да можете испунити дата обећања.

Лав

У емотивном смислу дјелујете помало провокативно на вољену особу. Контролишите своје страсти. Ваше понашање указује на нескромност или на претјерано истицање личних способности, што ремети пословну сарадњу.

Дјевица

Дјелујете исувише узнемирено и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Неко од сарадника може да обави и ваш дио посла.

Вага

Нема потребе да гајите велике илузије или емотивна очекивања, пред особом коју не познајете довољно. Лако се заносите. Важно је да не причате превише пред особом која може да вас окарактерише на погрешан начин.

Шкорпија

Потрудите се да сачувате оптимистичко расположење и повјерење у партнера. Неко ће вас обрадовати на изузетан начин. Обратите пажњу на различите сусрете или интересантне идеје које имају битан утицај на даљи ток пословне сарадње.

Стријелац

У сусрету са блиском особом, прикривањем истине само одлажете рјешавање проблема. Поступите по својој савјести. Неко критикује ваш начин рада или стил понашања. Потрудите се да завршите започети посао у предвиђеном року.

Јарац

Веће значење имају детаљи које мудро прећуткујете, него ствари које саопштавате љубавном партнеру. Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности.

Водолија

Размислите на који начин треба да шармирате и одобровољите партнера. Увијек постоји начин да освојите драгу особу. Компликована ситуација у којој се налазите произилази из заједничког покушаја да се направи правилна диоба пословних и финансијских интереса.

Рибе

Погађа вас нечије понашање или одлука. Трудите се да потиснете своје нерасположење мада вам то баш и не успијева. Ви располажете убједљивим аргументима, али некоме није стало да истина исплива на видјело. Очекујте тешке преговоре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана