Дневни хороскоп за 24. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Партнер има необичне идеје и одбија да саслуша ваше примједбе. Очекујете брз или лак расплет догађаја. Потребно је да се дистанцирате у односу на различите непријатности, понекад треба стварати у креативној тишини и мимо радозналих погледа.

Бик

Прати вас емотивно затишје, утонули сте у свој свијет идеја и очекујете да вам неко покрене снажне импулсе. Заинтересовани сте за нове идеје и покушавате да се растеретите напорних обавеза. Прихватите користан савјет.

Близанци

Будите дискретнији при различитим сусретима и добро процијените своје могућности прије него што покренете љубавну варницу. Осјећате лагану стагнацију или потребу да се психички растеретите нагомиланих обавеза. Потребно је да ангажујете поуздане сараднике.

Рак

У великом заносу своје жеље упућујете погрешној особи. Осврните се око себе, прије него што донесете нову или важну одлуку. Имате погрешан утисак. Нема потребе да скрећете пажњу на себе ако унапријед не обезбиједите нечију подршку.

Лав

Без нечијег присуства осјећате емотивну празнину. Тешко вам је да изразите своја осјећања и намјере пред блиском особом. Интересују вас конкретни резултати и могућност за убрзаним напредовањем на пословној љествици. Обратите пажњу на свој стил изражавања.

Дјевица

Важно је да се припремите за романтичан сусрет. Неко вас додатно подстиче на маштовитост и позитивно расположење. Понекад је тешко помирити супротна гледишта која постоје у рјешавању пословних интереса. Немојте дозволити да вам неко намеће инфериоран положај.

Вага

Ако добијате лош сигнал, важно је да се склоните у страну и да сачекате неку бољу прилику. Избјегавајте емотивне изазове. Упорно покушавате да наметнете свој утицај на сараднике, али будите промишљенији при процјени својих пословних могућности.

Шкорпија

Не можете да се опустите, неко вам изненада задаје додатне проблеме или нове емотивне дилеме. Дјелујете несигурно. Обратите пажњу на нове информације или на нечије упозорење. Важно је да својим понашањем дајете добар примјер.

Стријелац

Планирајте сусрет са једном драгом особом, за коју вас везују пријатне успомене и топла емотивна нота. Немојте дозволити да пословне непријатности утичу на ваше расположење.

Јарац

Расположени сте за излазак или за неку узбудљиву забаву. Веће значење имају детаљи које прећуткујете. Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности.

Водолија

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима. У већини ситуација умијете да прилагодите критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове.

Рибе

У сусрету са вољеном особом, преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана