Дневни хороскоп за 26. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 26. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Уколико нисте сигурни да ли треба остати или напустити везу у којој се налазите тренутно, немојте доносити исхитрене одлуке. Ваш задатак током априла је да радите на продуктивној комуникацији и побољшате своје преговарачке вјештине, што је за прву декаду Овнова нарочито болно.

Бик

Пред Биковима је мјесец у којем лагано излазе из кризе, Јупитер се спрема за ход по вашем сазвијежђу у којем ће боравити наредних шест мјесеци. Јупитер је планета среће, уколико планирате вјенчање или било какво озваничење везе договорите се о тачном датуму током априла.

Близанци

Посветите се драгим људима, ово није мјесец у којем треба остати у кући. Слободнима се пружа прилика да упознају занимљиву особу преко пријатеља и старих познаника. Април вам доноси пословне успјехе, новац који дуго очекујете стиже до вас и имате прилику да завршите са старим дуговањима.

Рак

Тренутно је фокус на приватном животу, тако да вам април неће донијети велике промјене на пословном плану. У првој половини априла можете се сусрести са мањим административним проблемима, за чије рјешавање вам је потребно стрпљење.

Лав

Лавове који раде у женском колективу очекује заиста добар период, имате прилику да напредујете и покажете своје лидерске способности. Уколико планирате промјену посла посљедња недјеља априла вам пружа шансу за остварење циљева.

Дјевица

Искористите мјесец пред нама за анализирање свог досадашњег рада да бисте спознали у којем правцу је добро усавршавати се и довести своје способности до савршенства. Уколико се бавите креативним послом и радите рукама, април вам доноси финансијску добит какву дуго прижељкујете.

Вага

Слободни припадници знака максимално уживају у свом соло статусу, тренутно не желите велике промјене. Одморите се, Јупитер у вама подстиче жељу за новим знањима, а ту је Меркур који вам даје храброст да уђете у нове пословне пројекте.

Шкорпија

Уживајте у слободном времену, испланирајте излет са вољеном особом или краће путовање. Акценат је на љубавном и породичном односу, имате прилику да се повежете са својом околином. Слободнима се пружа прилика за улазак у везу на самом крају априла, очекујте лептириће у стомаку.

Стријелац

Останите смирени, размислите о додатној едукацији и ако је потребно подијелите радне задатке са колективом. Немојте ћутати о својим проблемима, организујте састанак и немојте дозволити да цјелокупна одговорност буде пренесена на ваша рамена.

Јарац

Искористите енергију за стицање продуктивних навика, покрените се, будите физички активни. Нема већих промјена на пословном плану зато можете да се посветите здравственом стању, одлучите се за одређен вид рекреације или једноставно активирате тијело кроз свакодневну шетњу.

Водолија

Водолије пролазе кроз период преиспитивање, многи од вас питаће се на који начин могу да унаприједе свој живот. Имате подршку Јупитера за записивање нових циљева на различитим животним пољима. Није вријеме за критиковање и лоше мисли, већ за конструктивне промјене.

Рибе

Стрес који осјећате покушајте да избаците на продуктиван начин, да се не би нагомилавао у вама и створио конфликт у односу са партнером. Покушајте да останете фокусирани на свакодневицу, слободни припадници знака схватиће да не могу да промијене прошлост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана