Дневни хороскоп за 25. октобар

Г.С.
Foto: Г.С.

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Очекује вас динамичан дан. Будите спремни на нове прилике и нове сарадње. Разговарајте са партнером о важним темама без уздржавања. Будите физички активни.

Бик

Припремите се на интензиван рад данас. Добро организујте своје вријеме уколико желите све да постигнете. Могућност за романтичне изласке са партнером постоји, на вама је само да се покренете. Будите умјерени у свему.

Близанци

Креативност и амбиција ће бити кључни. Искористите своје таленте и покажите шта умијете. Слободни, добра забава вас очекује у неком изласку или на неком слављу. Уживајте. Здравље врло добро.

Рак

Добар дан је за завршавање обавеза. Ваша организација и труд вам могу донијети вишеструке бенефите. Очекујте мирне тренутке са партнером. Могли бисте негдје заједно да изађете. Могућа напетост.

Лав

Очекујте подршку колега у сваком сегменту. Добар дан за нове пројекте и ваше постављање на лидерску позицију. Слободни, пријатна изненађења су могућа на сваком кораку. Избор је на вама. Психофизички умор.

Дјевица

Очекује вас успјешан дан уколико послушате савјет пријатељски настројених сарадника. Слободни, обратите пажњу на нове-старе прилике. Можда то у овом тренутку није онако како желите, али пружите шансу некоме да вам се бар мало приближи и боље вас упозна. Довољно се наспавајте.

Вага

Фокусирајте се на тимски рад и очекујте позитивне резултате. Разговарајте са партнером о важним темама, немојте скривати оно што вас мучи. Здравље врло добро.

Шкорпија

Организација је кључ успјеха, а ваш рад би могао бити запажен и вреднован од стране надређених. Слободни, очекујте узбудљиве тренутке уколико имате комуникацију са неким ко је у вези са путовањима и иностранством. Здравље одлично.

Стријелац

Данас вам слиједи извјесно убрзавање на пољу пословних активности и неће бити добро да се расплинете на сто страна. Све што вам заједнички причињава задовољство данас долази у обзир. Здравље врло добро.

Јарац

Очекујте помоћ и подршку за нове пословне договоре или преговоре. У вези може доћи до неспоразума, али уз разговор се све може ријешити. Физички умор.

Водолија

Прилагодите се ситуацијама које се изненада могу појављивати, у томе је кључ успјеха. Очекујте позитивне резултате. Емотивна блискост ће се повећати и ви ћете се осјећати опуштено и задовољно. Здравље одлично.

Рибе

Будите спремни на изазове. Комуникација са колегама може бити кључна да ова седмица превагне на позитивнију страну. Слободни, нова познанства доносе вам гомилу узбуђења и добрих емотивних импулса. Посветите вријеме опуштању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана