Дневни хороскоп за 25 октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 25 октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за 25. октобар савјетује Овнове да се уздрже од непотребних куповина. Могући су издаци у кући, ситнији кварови који ће захтијевати хитно улагање. Неко из ваше прошлости активно размишља о заједничким тренуцима. Каје се што нисте заједно.

Бик

Ситуација на послу се одвија баш како треба, све вам иде у прилог, немате разлога за бригу. Требало би да порадите на самопоуздању. Слободне Бикове обрадоваће позив особе за коју нису ни претпостављали да им се допада. Овај излазак би могао да буде врло страствен.

Близанци

Близанци стоје на стакленим ногама и само чекају да се нешто деси и уруши им сав напор. Морате више да се трудите. Види се добра воља, али потребни су и резултати. Пролазите кроз емотивну кризу, али данас немојте да доносите важне одлуке. Лоше се храните, потребно вам је више витамина.

Рак

Имате сјајну прилику да данас напредујете на послу, важно је да се нађете у правом тренутку на правом мјесту. Ослушкујте шта причају колеге, биће вам од користи. Љубавна ситуација је мирна, веза је ушла у стабилан ритам. Не би било добро да “таласате”. Чувајте се повреда зглобова. 

Лав

Преморени сте, преузели сте превише обавеза на себе и потребан вам је предах. Поподне проведите у друштву вољене особе, напунићете батерије. Данас није добар дан да потписујете уговоре и папире од важности. Имунитет вам је изузетно лош, узимајте суплементе.

Дјевица

Дневни хороскоп за 25. октобар савјетује Дјевицама да направе корак уназад и размисле о својим поступцима на послу. Нико не воли “свезналице”, понекад је ОК да се направите да нешто не знате. Немојте да стварате непријатеље. Могућа је главобоља данас, под стресом сте.

Вага

Данас су одличне прилике за увећање буџета. Ако добијете понуду за неки екстра посао, обавезно је прихватите. Исплатиће вам се. Трзавице у љубави. Огријешили сте се о партнера и он данас вам неће прогледати кроз прсте. Чувајте кољена, потребно је да будете више физички активни.

Шкорпија

Изузетно сте амбициозни, желите свима да покажете колико знате и умијете. Пазите да се не замјерите погрешним људима. Било би добро да спустите лопту. Партнер ће вас изненадити вечерас. Открива вам тајну која ће још више учврстити ваш однос. Чувајте се уринарних инфекција.

Стријелац

Проблеми на послу не јењавају, а ви полако губите стрпљење. Данас се чувајте сукоба са једном женском особом која је на вишем положају од вас. Угризите се за језик, игра је тек почела, задржите предност. Неодлучни сте у вези, нисте сигурни шта желите.

Јарац

Имате један необичан ритам који не прија свима у вашем пословном окружењу. Неки људи зависе од ваших одлука, убрзајте се. Ако вам данас неко тражи паре, слободно му помозите. Ово је улог у јако добар однос од којег ћете у будућности имати користи.

Водолија

Надређени очекују више од вас, могуће је да ћете имати један озбиљан разговор. Ако сте у дужој вези, требало би да сједнете с партнером и направите планове за наредне мјесеце. Не свиђа им се партнерово понашање. Пијте више воде.

Рибе

Дневни хороскоп за 25. октобар савјетује Рибама да промијене приступ према колегама. Ваша амбиција може бити протумачена као агресија. Заузете Рибе ће везу подићи на виши ниво, немојте да се изненадите ако вам партнер понуди брак или заједнички живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана