Дневни хороскоп за 25. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Свој успјех можете да афирмишете у различитим ситуацијама, а свој шарм или неодољивост пред блиском особом.

Не треба да доводите у питање наклоност провјерених сарадника, нарочито особе за коју вас везују пословни и приватни интереси. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња.

Бик

Код вас провијава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лијепо и корисно. Сјајно се допуњавате. Обратите пажњу на различите детаље у преговорима, јер ствари које имају важно значење често остају скривене између редова. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Близанци

Избјегавајте особу која дјелује депресивно на ваше расположење. Своју пажњу усмјерите у позитивном правцу. Не допада вам се нечија критика или двосмисленост када се договарате о избору заједничке теме. Важно је да рационално користите своје вријеме и енергију.

Рак

Дјелујете расположено и доброћудно. Код вас провијава романтично расположење, а партнер жели искрено да вам угоди.

У прилици сте да остварите двоструки добитак, под условом да наступите професионално и сугестивно пред сарадницима. Потребан вам је подстицај за добро расположење.

Лав

Блиски сусрет са једном особом постаје неизбјежан и представља добар повод за суочавање са истином. Обратите пажњу на нове информације и прихватите занимљиву идеју која представља потенцијални добитак. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Дјевица

Потребно да разумијете нечију емотивну слабост. Нема разлога да се понашате надмено у друштву блиске особе. Без обзира на вашу сналажљивост, не можете да контролишете низ догађаја на пословној сцени и своје сараднике.

Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Вага

Употријебите неке скривене адуте с намјером да очарате партнера. Све је дозвољено, ако прија заједничком укусу. Помисао да се налазите за велики корак испред других дјелује подстицајно и узбудљиво. Дјелујете амбициозно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Шкорпион

Вољена особа умије да вас остави у убјеђењу да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Стријелац

Понекад је тешко поставити знак једнакости између гласа разума и узаврелих емоција. Неко вас изазива на емотивну реакцију. Најбоље се осјећате када све држите под строгом контролом и када се потврђују ваше пословне процјене. Пријаће вам психолошко опуштање и релаксација.

Јарац

Не разумијете партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје скривени детаљи који се теже уочавају. У вечерњим сатима пријаће вам излазак, шетња или релаксација.

Водолија

Непотребно се бринете због нечијег понашања. Никако да ускладите своје жеље и потребе у односу са вољеном особом. Заинтересовани сте за послове који доносе новчану надокнаду или материјалне аспекте. Јасно представљате своје намјере. Потребно је да уљепшате своје расположење.

Рибе

Код вас провијава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лијепим и корисним стварима. Сјајно се допуњавате.

Обратите пажњу на различите детаље у новим преговорима. Пословно надмудривање понекад дјелује сувише заморно. Важно је да ускладите своје мисли и осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана