Дневни хороскоп за 25. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. јул

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Можете да рачунате на позитиван исход пословних догађаја на пољу посла. Ситуација вам иде у прилог. Нови познаник вам показује осјећања, а ни ви нисте равнодушни. Могућ је занимљив љубавни сусрет. Редовно контролишите крвни притисак.

Бик

Важно је да усмјерите своју енергију у конструктивном правцу и да се посветите свом послу на што бољи начин. Ако желите да се десе неке промјене по питању вашег односа са партнером, на томе треба и да порадите. Имате мањак енергије.

Близанци

Постоји особа која ће показати да је спремна да вас мало погура и да вам да добре пословне препоруке. Потребно је да се више посветите вашем партнеру. Мало времена проводите заједно и зато вам је веза у кризи. Пријало би вам је опуштање.

Рак

Могуће је да се још држите неких старих начина које ћете прије или касније морати да мијењате ако желите пословни успјех. Од свог партнера очекујете много. Важно вам је да вам он покаже разумијевање за све. Чувајте свој кардиоваскуларни систем.

Лав

Могуће је да вам се нуди прилика за путовање везано за посао. Искористите прилику коју имате. Дјелује вам да је партнер показао своју лошу страну коју у овом тренутку нисте спремни да прихватите. Могући проблеми са зубобољом.

Дјевица

Биће вам потребна помоћ око посла. Данас не можете баш све сасвим сами да урадите. Флертујете са особом која вам се допада већ неко вријеме, а ускоро ћете бити спремни и да направите први корак. Здравље је све боље.

Вага

Важно вам је да будете лијепо прихваћени у пословном окружењу. Односи са колегама су за вас кључни фактор за мотивацију. Након искреног разговора са партнером долазите до нових одлука по питању заједнице. Могући проблеми са плућима.

Шкорпија

Препорука је да се данас посветите новим пословима и да будете максимално активни на овом пољу. Заузете Шкорпије немају веће промјене на пољу љубави али однос са вољеном особом може повремено да буде напет. Имате вишак енергије.

Стријелац

Отварају вам се нове могућности за запослење и задовољни сте због тога. Имате бројне прилике на сваком ћошку. Уколико сте слободни, очекује вас веома занимљив период за нова љубавна познанства. Одлично стање.

Јарац

Радите свој посао најбоље што можете и спремни сте да останете максимално посвећени својим амбицијама. Можете да очекујете позитивне промјене у односу са партнером. Све боље и боље се слажете. Потребна вам је физичка активност!

Водолија

Преиспитујете своје амбиције и нисте сигурни да ли сте на правом путу. Могуће је да сте спремни за драстичније промјене, јер сте већ дуже вријеме били усмјерени на особу која нема осјећања ка вама. Поведите рачуна о исхрани.

Рибе

Можете да очекујете мању непријатност на послу или неки вид несугласица са сарадницима. Потребан вам је бољи приступ у комуникацији са партнером ако желите да ријешите проблеме које имате у вашем односу. Порадите на томе да ојачате имунитет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана