Дневни хороскоп за 25. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 25. јануар вам доноси борбу разума и срца. Емоције вас наводе на једну одлуку, док мозак говори да то и није најбоља опција. Шта год одлучили, потрудите се да одлука буде само ваша, а не под утицајем околине. Више спавајте и појачајте унос витамина.

Бик

Ваш дневни хороскоп вам најављује позитивну енергију. Дан може да почне лијепом информацијом коју добијате на послу, напредак је неизоставан. Такође, пријају вам комплименти које добијате од супротног пола, ред је да заборавите на прошлост. Будите отворени за ново познанство.

Близанци

Звијезде вам предвиђају конфликт на љубавном плану. Свјесни сте да сте криви, али и даље покушавате да манипулишете ситуацијом. То вас неће довести ка рјешењу, будите искрени и признајте кривицу. Размислите о промјени исхране ових дана, могући су проблеми са варењем.

Рак

Новац је у фокусу вашег дневног хороскопа. Данас је идеалан дан да се ријешите дугова, нарочито ако сте дужни даљој родбини. Не трошите новац на непотребне ствари, улажите паметно. Осјећате се растерећено и коначно сте мирни и спокојни. Посветите се више партнеру.

Лав

Дневни хороскоп за 25. јануар 2023. године вам савјетује да се осврнете и схватите шта сте све постигли. Превише сте негативни без разлога, а тензију преносите на људе око себе. Хороскоп вас савјетује да данашњи дан проведете код куће и пронађете неки нови вид релаксације који ће смањити стрес.

Дјевица

Данас ништа не може да вам промакне, што ће се одлично одразити на посао. Колеге се диве, јер са лакоћом постижете сјајне резултате, а у току дана можете да очекујете сјајну понуду. Уколико је везана за иностранство, послушајте савјете од чланова породице.

Вага

Дневни хороскоп за 25. јануар је у знаку романтике. Одушевљени сте начином на који се партнер труди да вам угађа, искористите овај дан за љубав! Не размишљајте о послу, пријаће вам дан без обавеза и задатака које обављате сваког дана.

Шкорпија

Данас ће вас пореметити позив особе из прошлости. Склони сте конфликтима, исхитреним реакцијама и имате потребу за изолацијом. То је сасвим у реду, пустите музику и оставите све да преноћи. Избјегавајте даља путовања и обратите пажњу на снове.

Стријелац

Ваше интересовање за обављање задатка на пословном плану данас опада. Можда постоје нека ограничења у вези са новцем, па останите пажљиви приликом расхода. Презадовољни сте односом са партнером, али савјет је да максимално смањите љубомору.

Јарац

Не успијевате да обавите све послове, вријеме вам клизи кроз прсте и увијек вам “само мало” недостаје. Потребно вам је да се боље организујете, а у томе вам може помоћи савјет пријатеља. Очекују вас и недоумице на пољу љубави.

Водолија

Бићете вриједни данас, али све вријеме у вама ће кључати жеља да урадите нешто о чему дуго маштате. То је нешто што је везано за авантуру, а многи од вас то не би очекивали. Данас је дан да то остварите и не бринете шта ће други мислити!

Рибе

Дневни хороскоп за 25. јануар вам савјетује да поведете рачуна да се не уплетете у неке породичне расправе, ту битку не можете добити. Зауздајте језик и посветите се партнеру. Поведите рачуна о кољенима, склони сте повредама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана