Дневни хороскоп за 25. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Понекад у љубавном односу прижељкујете више него што је могуће, али нема разлога да се жалите на вољену особу. Прихватите оно што добијате. Околина позитивно реагује на ваше идеје и неко вас подстиче на активну улогу или на додатно стваралаштво. Сачувајте пословне интересе. Обратите пажњу на снове.

Бик

Примјећујете да вољеној особи недостаје емотивна храброст или искреност да изрази своје намјере. Размислите о својим манама. Неко покушава да вам наметне своје рјешење или одређене услове. Нема разлога да се упуштате у јавну расправу. Пријаће вам нека спортска активност или релаксација.

Близанци

Неко вас узбуђује и привлачи вашу пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Рак

У емотивном животу не успијевате да привучете нечију пажњу, чак ни уз помоћ малих трикова које лукаво смишљате. Сусрет са једном особом није испунио ваша велика очекивања, стога размислите о неком алтернативном рјешењу. Избјегавајте ситуације које вас узнемиравају.

Лав

У емотивном смислу смета вам сазнање да вољеној особи недостаје инспирација, храброст или искреност. Немојте дозволити да вас неко обавезује на сарадњу која не испуњава ваше критеријуме и очекивања. Пријаће вам промјена и релаксација.

Дјевица

Јасно вам је да не можете добити све што емотивно прижељкујете, али још не знате на који начин да уживате у ономе што имате. Налазите се у прилици да тестирате своје интелектуалне или практичне способности, учините све што је у вашој моћи да оставите добар утисак. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Вага

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет се претвара у љепши дио стварности. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику. Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Шкорпија

Вољена особа индиректно покушава да утиче на вашу одлуку, нема разлога да сумњате у нечије искрене намјере. Учините све што је потребно да оправдате своју улогу у пословној сарадњи, покажите додатну мјеру одговорности. Дозволите неком да вас орасположи, опустите се.

Стријелац

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Јарац

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу. Обратите пажњу на своје снове.

Водолија

Уз све уважавање разума, треба да пратите и свој унутрашњи глас или ритам осјећања. Ствари процјењујете на основу практичне примјене или њихове употребне вриједности. Учините нешто у прилог бољем расположењу.

Рибе

Потребан вам је тренутак инспирације, да покренете лавину нечијих осјећања и да осјетите интимну срећу. Стало Вам је да се понашате као перфекциониста који све ствари држи под строгом контролом. Налазите се у сјајној форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана