Дневни хороскоп за 25. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 25. децембар вам савјетује да се не водите слијепо жељама, већ и да се баците у реализацију идеја. Потребан вам је мало бољи план и организација и смијеши вам се успјех. Тренутно вам је љубав на посљедњем месту, али немојте да је запостављате.

Бик

Иако сте навикли да увијек добијете шта пожелите, некада вам то може више штетити него користити. Идеална је прилика да започнете неки нови пројекат или хоби. На тај начин ћете знати шта вам иде од руке, а шта треба да баталите. Храните се здравије!

Близанци

Звијезде вам поручују да баталите људе који вам не пријају. Ваша енергија вам не дозвољава да будете на истом мјесту, зато храбро корачајте напред и упознајте нове видике. Могућа су занимљива познанства која ће да вам отворити врата на многим мјестима.

Рак

Почетком дана нећете знати гдје “бијете”. Издржите, јер вам у другој половини стиже једно изненађење. Партнер или симпатија (када је ријеч о слободним Раковима) биће заслужни за то. Превише бринете о другима, а мање о себи. Више рачуна поведите о здрављу!

Лав

На самом сте прагу да откријете једну информацију која ће вам значити у послу у будућности. Држите се стабилних и успјешних људи и видјећете како вам се врата полако отварају гдје год да се појавите. У искушењу сте да позовете једну особу из прошлости. Послушајте срце и интуицију!

Дјевица

Чекате да вам се све коцкице које сте замислили сложе, али некада је боље на вријеме реаговати. Покрените се и немојте да занемарујете свој таленат и амбиције. Ако не знате како, помоћ старијих и искуснијих ће добро доћи. Обратите пажњу на холестерол.

Вага

Дневни хороскоп за 25. децембар вам савјетује да не помажете некоме уколико вам сам не затражи помоћ. Врло је могуће да ћете тада да испаднете “грбави”. Ставили сте друге испред себе и вријеме је да се мало посветите себи.

Шкорпија

Током дана ћете пожељети да се осамите или одете негдје и то је у реду. Направите себи угођај и почастите се стварима и активностима који вам највише пријају. Добро размислите шта је оно што очекујете од живота и у ком правцу желите да идете.

Стријелац

На љубавном пољу јављају се мање турбуленције и зато је важно да не реагујете бурно према партнеру. Лоше тумачење и нервоза могу додатно да вас удаље. Умјесто тога сједите и попричајте шта је оно што вам смета. Слободни Стријелци биће на мети удварања.

Јарац

Звијезде вам савјетују да се не опуштате чак ни када вам све иде по плану. Увијек направите план “Б” када је у питању посао и бићете безбрижни. Муче вас нерашчишћени рачуни са једном особом. Ако не можете да се још помирите са тим, можда је вријеме за разговор у четири ока.

Водолија

У току дана глава ће вам бити облацима, а мисли расуте на сто страна. Скупиће вам се ствари из прошлости, а које вам нимало нису значајне у овом тренутку. Није лоше да преиспитате себе шта желите у будућем периоду. Идеалан је дан за окупљање са пријатељима и опуштену атмосферу.

Рибе

Дневни хороскоп за 25. децембар вам доноси ново познанство. То може да буде неко из заједничког друштва или нови комшија, а заједно ћете имати узајамну корист. Опустите се уз партнера и напуните батерије, док ће слободне Рибе се нећкати око двије особе. Послушајте интуицију и емоције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана