Дневни хороскоп за 25. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Што се више ангажујете око обавеза, имате утисак да вам стално нове долазе на дневни ред. Међутим, нема потребе да бринете – дан је одличан да завршите све оно што сте планирали. Емотивни партнер вам спрема лијепо изненађење - уживајте!

Бик

Повремено ће се неки разговори захуктавати и биће на ивици расправе, али ћете смиреношћу допринијети да све функционише како треба. Неки захтјеви или поступци вољене особе вас помало притискају. Не реагујте импулсивно, све ће се средити доста брзо.

Близанци

Потребна вам је потврда договора и повремено ћете бити доста нестрпљиви. Ако можете, обавезе завршите у пријеподневним сатима, јер ћете касније бити окупирани размишљањима о другим темама. Могуће чак и о једној особи и сусрету са њом.

Рак

Иако ћете све завршити на вријеме и како треба, ипак ће вам неке обавезе доста тешко пасти. Мало сте уморни, осјећате се исцрпљено и најрадије бисте се одморили. Пријаће вам зато друштво вољене особе у поподневним сатима.

Лав

Трудите се да сачувате хладнокрвност у неким контактима, али бисте искочили из коже од нервозе. Могуће је да коријен вашег незадовољства тренутно лежи у лошијим или неразјашњеним односима са вољеном особом. Ово се може средити лакше него што мислите.

Дјевица

Прихватили сте да одрадите неке обавезе, али се осјећате исцрпљено и ово вам може пасти теже него што сте мислили. Питање је да ли ћете успјети да завршите у року који сте задали. Вјероватно ћете морати да дио посла оставите и за дане пред вама.

Вага

Пријаће вам да направите промјене у устаљеном дневном распореду. Доста тога вам иде од руке па искористите дан да затворите заостале обавезе или да покренете комуникацију са сарадницима. Доста флертовања, расположење и задовољство.

Шкорпија

Бринете се да ли ћете успјети да намакнете потребну суму којом хоћете да затворите дуговање или заосталу обавезу. Ако данас не дођете до новца, сутра сигурно хоћете. Одлични контакти са емотивним партнером, радујете се сусрету.

Стријелац

Неким се парицама нисте надали па ћете бити баш обрадовани. Таман довољно да затворите једну обавезу или да покупујете неке ситнице и частите себе. Данас Стријелчеви могу покренути занимљиву комуникацију са особом преко посла.

Јарац

Сигурни сте у себе, стабилни, а имате и одличне идеје које се спремате да реализујете што прије. Будите свјесни својих вриједности и тога што можете урадити па се покрените. Могућ договор са неким кога симпатишете или са ким се дружите.

Водолија

Један разговор доноси дозу сигурности која вам је била неопходна. Добили сте обавјештење или о новцу или о помацима у послу. Шта год да је – одлично је! Своју радост ћете подијелити са особом која вам је неизмјерно важна. Могућ љубавни сусрет.

Рибе

Само ако будете успијевали да контролишете своје промјенљиво расположење, можете успјети да урадите неке значајне ствари у послу. Вијести које ћете добити су више него добре. Емотивно је ово одличан дан, пружање и примање љубави и пажње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана