Дневни хороскоп за 25. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Сувише очекујете од нечијих обећања или од особе која упорно покушава да вас наведе на своје емотивне планове. Ситуација која за вас представља једноставно пословно рјешење за неког другог дјелује као компликована процедура.

Бик

Немојте дозволити да вас неко заварава. Потребни су вам бољи критеријуми при избору новог друштва или забаве. Осјећате негативно расположење у кругу сарадника, сачувајте присебност у сусрету са особом која подрива ваш пословни статус.

Близанци

Поступите по својој савјести и немојте игнорисати нечије жеље. Покажите да посједујете манире који откривају емотивну страну ваше личности. Потребно је да се добро организујете и ускладите своја интересовања како бисте остварили различите циљеве.

Рак

У сусрету са блиском особом морате имати довољно снаге да прихватите комплетну истину или ствари које вам се не допадају. Пажљиво анализирате нове догађаје на пословној сцени и откривате различите неправилности. Шири поглед на могућа рјешења доноси већи успјех.

Лав

Будите дискретни, постоји могућност да неко разоткрије ваше тајне намјере. Партнер будним оком посматра и прати ваше кретање. Стало вам је да се изборите за бољу пословну позицију. На срећу, дјелујете веома убједљиво на своју околину.

Дјевица

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики пословни изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима.

Вага

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са блиском особом. Покажите искрену захвалност за оно што добијате у љубавном односу. Учините све што је потребно да испуните нечије критеријуме у комбинацији са својим циљевима. Упорност ће вам се вишеструко исплатити.

Шкорпија

Употријебите свој шарм и одговорите на нечији позив или на поруку. Пријаће вам нови сусрет. Покажите околини да посједујете различите способности које гарантују заједнички успјех.

Стријелац

Дјелујете узнемирено, тешко проналазите своју мирну луку и емотивни предах. Недостаје вам повјерење у једну блиску особу. Избјегавајте непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Неко од сарадника може да одради и ваш дио посла.

Јарац

Неко вас иритира својим понашањем и коментарима. Често губите стрпљење пред једном блиском особом. Немојте дозволити да вас неко оптерећује погрешним идејама или да вас условљава. Будите промишљени.

Водолија

Планирајте неку омиљену забаву или нови сусрет. Неко вас подстиче на добро расположење и на емотивну иницијативу. Нови догађаји на пословној сцени захтијевају блиц процјену и брзо прилагођавање. Оптерећени сте различитим обавезама и фактором неизвјесности.

Рибе

Будите промишљени и уздржани пред блиском особом. Пажљивије анализирајте партнера како бисте одгонетнули дио скривених порука. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Потребно је да смислите резервну варијанту јер увијек постоји фактор изненађења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана