Дневни хороскоп за 25. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 25. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Видна побољшања јављају се унутар породице па ће напетости јењавати. Вратиће се стари добри односи и успоставити жељени склад. Самцима ће се отворити пут до срца нове љубави.

Бик

Меркур је у вашем знаку и омогућава вам значајно поправљање финансијске ситуације и помоћ утицајних људи. Неке од вас очекује премјештај, додатни послови или заокрети у каријери.

Близанци

Нервоза и малодушност одразиће се на ваш организам у виду гастритиса или проблема са спавањем. Међутим, срећа је што имате добар Венерин утицај у свом знаку, због чега сте расположени и весели.

Рак

Немојте партнеру приговарати за неке ситуације које су се догодиле у прошлости. Умјесто да се оптерећујете недостацима, присјетите се његових добрих страна. Ако сте у некога заљубљени, будите стрпљиви и причекајте да вас друга страна примијети.

Лав

Брачни односи су све складнији, а додатно вас зближавају заједничка планирања будућности, размишљања о кредитима, куповинама или продајама некретнина. Слободни би могли да почну нову љубавну причу, неко ће предузети све да вас освоји.

Дјевица

Лакше ћете се концентрисати на учење и обављање послова. Можете очекивати смиривање напетих односа с колегама на послу, а посебно с надређенима. Ријешићете многе заостале послове.

Вага

Марс вам даје обиље енергије, али треба правилно да је усмјерите. Не претјерујте у физичком напрезању, пороцима и ноћном животу. Чувајте се повреда и повећаних напора који вас и те како могу исцрпити.

Шкорпија

Рашчистите нејасноће, не очекујте да ће се ствари средити саме од себе. Смирено разговарајте о проблемима који вас муче. Видјећете да је и мали корак довољан па да дође до побољшања.

Стријелац

У центру пажње биће кадровска прерасподјела послова и односи с колегама и надређенима. Неки од вас чешће ће бити на терену, преселити се у друге просторије или добити нове сараднике.

Јарац

Све вам креће набоље. Повољне су вам све активности, од нових пројеката до промјене посла. Ако се бавите умјетношћу, пословима с иностранством и издаваштвом, добар је период за нове почетке.

Водолија

Сталожено ћете рјешавати брачне проблеме и свом животу дати печат одговорности и сазријевања. Нећете бити подложни мишљењу околине нити допустити да ишта баци сјену на вашу љубав. Ако сте слободни, у ваш видокруг ће ушетати неко привлачан.

Рибе

Радне задатке обављаћете с лакоћом, проблеме рјешавати мудро, а изврсно ћете се сналазити и у изненадним ситуацијама. Посебан успјех можете очекивати у медијски заступљеним пословима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана