Дневни хороскоп за 24. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Наилазите на неразумијевање околине и имате утисак да неко од сарадника не цијени довољно ваш напор и залагање. У љубавном односу покушавате правилно да сагледате различите аспекте партнеровог понашања, али не проналазите задовољавајући одговор. Добро рјешење или истину је могуће сагледати тек са одређене емотивне дистанце.

Бик

Стало вам је да околина правилно вреднује ваше знање или професионалне способности. Прије или касније, завршни резултати представљају основно мјерило вриједности. Најљепши догађаји вас очекују у љубавном животу или у сусрету са једном драгом особом. Увијек када се узбуркају ваше страсти и осјећања, то представља позитиван сигнал који води ка љубавној романси.

Близанци

Стало вам је да осмислите добру пословну стратегију, стога будите довољно промишљени при процјени правих вриједности. Неко пажљиво анализира ваше понашање или изјаве које дајете. У љубавном животу, очекује вас позитиван обрт. Ипак, своје интимно расположење задржите за круг блиских пријатеља.

Рак

Уз добру процјену могућности и правилан избор сарадника можете да остварите своје циљеве на пословној сцени. Понекад морате дјеловати енергично и ултимативно у друштву сарадника. У вашем интересу је да сачувате добру пословну и друштвену позицију. У свом препознатљивом маниру умијете да освајате симпатије на различитим странама.

Лав

Захваљујући новим информацијама стало вам је да унаприједите све могућности успјешног пословања, али замјерке које упућујете својим сарадницима не доносе увијек и жељени одјек. Осјећате психолошки притисак у жељи да ствари добију прави смисао и значење. Будите промишљенији, прихватите обавезе за које постоје заједнички интереси.

Дјевица

Стало вам је да остварите заједничке интересе, али и да промијените устаљени пословни поредак или одређене услове који вас обавезују на додатне уступке. Ваша креативност долази до правог изражаја у ситуацијама када други губе вољу или идејну оријентацију, умијете да пронађете заобилазно рјешење. Упорно покушавате да сагледате све могућности заједничког живота.

Вага

Осјећате додатни прилив креативне енергије и не можете да се помирите са просјечним резултатима. Добијате подршку у својој околини и импонује вам сазнање да сарадници имају довољно повјерења у ваше знање. Потребно је да преузмете одговарајућу иницијативу да бисте остварили своје пословне намјере. Љубавни занос у вама буди нову енергију и неку скривену снагу.

Шкорпија

Потребно је да испуните основне критеријуме које постављају ваши сарадници, умјесто да провоцирате нову расправу или да се сукобљавате због различитих пословних интереса. Потрудите се да потиснете своју професионалну сујету. Осећате велики емотивни занос и инспирацију, али вам недостаје добра прилика да изразите своје намјере.

Стријелац

Пажљиво пратите нове информације или важне догађаје на пословној сцени, са намјером да успјешно остварите своје дугорочније интересе. Дјелујете сналажљиво и умијете да придобијете нечије повјерење. Ви сте особа која не воли да се препушта носталгији или да очајава пред другима, чак ни у ситуацијама када постоје неки озбиљнији проблеми.

Јарац

Налазите се у креативној фази и имате велике пословне амбиције. У финансијском смислу добијате нечију подршку. Проширите своје пословне контакте у различитим правцима и преузмите додатну иницијативу у складу са актуелним догађајима. Умијете да заблистате пуним сјајем у правом тренутку. Обрадоваће вас једно необично познанство.

Водолија

Захваљујући доброј стратегији и новим информацијама о пословним приликама проширујете своја интересовања у различитим правцима. Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. Ако сте млади или слободни, очекују вас занимљиви контакти и нова познанства. Неко ће вас шармирати својом појавом и стилом понашања.

Рибе

Стало вам је да придобијете нечије повјерење или ширу наклоност у пословним круговима, стога дјелујете врло промишљено и опрезно. Информације са којима располажете не представљају гаранцију за успјех, али ви имате добар интуитивни сигнал који вас наводи на правилно рјешење. Не можете лако да промијените нечију одлуку или да утичете на партнерово понашање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана