Дневни хороскоп за 24. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

У јутарњим сатима журба. Првих пар сати ће вам бити напорно, али након тога улазите у зону комфора. Потрудите се да све обавите без грешака. Јако сте расположени за флертовање и за нова познанства, одлични контакти са супротним полом.

Бик

Бићете накратко нерасположени због тога што се неке ситуације не одвијају онако како сте планирали. Ако нешто нисте успјели, посветите се обавезама које су вам битне. На врло креативан начин рјешавате застој у комуникацији са вољеном особом.

Близанци

Очекујете од неких људи да испуне обећања – и схватате да су у потпуности заборавили на договор са вама. Баталите нервозу и окрените се другим, битнијим приоритетима. Неко вам се опасно допада, али је могуће да је та особа заузета.

Рак

Осјећаћете тежину приликом договора са сарадницима. Покушаћете са опуштенијом, креативном варијантом, која ће и те како дати резултат. Осјећате јаку страст према једној особи, али тренутно не видите начин како да покренете причу.

Лав

Иако су неки договори били компликовани и одузели вам доста енергије, улазите у њихову завршну фазу и више је него вјероватно да ћете све успјети да окренете у своју корист. Поподневно вријеме је право за вас и за вољену особу – изађите заједно.

Дјевица

Сматрате да вас колега не подржава на прави начин у једној ситуацији. Могуће је да о томе већ неко вријеме размишљате, а данас ћете рећи све што вам је на души. Са неким ко вам је занимљив спремни сте да пређете на сљедећу фазу у флертовању.

Вага

Неки пројекти су у завршној фази и темпо је жестоко убрзан. Будите задовољни - још мало и ова обавеза је готова. Не расипајте пажњу, фокусирајте се. Мало провоцирате партнера, јер у суштини желите да вам покаже више пажње и присутности.

Шкорпија

Један договор који вам је битан одузеће вам вријеме у пријеподневним сатима. Посветићете се сараднику и бити спремни да му до детаља изложите оно што сте испланирали. У једном пријатељству сте на граници нечег више. Преиспитајте се шта желите.

Стријелац

Ви бисте да убрзате, али вас ситуације успоравају и ограничавају. Ипак, други дио дана је много бољи по питању договора, али и одрађивања пословних обавеза. Тада је и тренутак да се више активирате у комуникацији са партнером.

Јарац

И вас ће неке ситуације довести у временски цајтнот. Журба и јак темпо натјераће вас да се прилагодите. Изгурајте, у другом дијелу дана вам стоји већа опуштеност, али и неки изузетни тренуци - данас можете остварити и нова познанства.

Водолија

Ви сте навикли да радите на брзину и под притиском, али ово је превише чак и за вас. Много напетих ситуација. Зато ћете једва чекати да побјегнете са посла чим вам се укаже прилика. Поподне и вече можете провести у кругу породице или блиских особа.

Рибе

Ви и те како знате да обавезе можете завршити на вријеме и зато вас нервира што вас пожурују. Ипак, трудићете се да не покажете раздражљивост и наклоност ка свађи. Најбоље је да у другом дијелу дана узмете више времена за себе и одморите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана