Дневни хороскоп за 24. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. јул

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Попустљивост пред вољеном особом не представља знак емотивне слабости. Оптерећујете се погрешним идејама. Умијете да направите добру процјену у пословним преговорима. Размислите у ком правцу треба да тражите нове одговоре и рјешења. Потребно је да се растеретите сувишних брига и да олакшате своју савјест.

Бик

Стало вам је да се наметнете као ауторитативна личност у друштву вољене особе. Упорно покушавате да уђете у нечији љубавни траг. Сарадници вам замјерају да личне интересе стављате у први план или да често спроводите самовољу. Контролишите своју импулсивну страну природе и нервозу.

Близанци

У односу са вољеном особом није све онако као што бисте жељели, али све је могуће побољшати уз већу дозу искрености и разумијевања. Позитивни узори могу да вам послуже као добро рјешење за неке спорне ситуације. Угледајте се на неког ко има више знања или искуства. Будите пажљивији у саобраћају, избјегавајте стресне ситуације.

Рак

Не можете да се опустите, неко вам изненада задаје додатне проблеме или нове емотивне дилеме. Дјелујете несигурно. Обратите пажњу на нове информације или на нечије упозорење. Важно је да својим понашањем дајете добар примјер. Избјегавајте конфликтне односе и стресне ситуације.

Лав

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати нове љубавне ребусе. Добро сте расположени и вјерујете да постоји заобилазан начин на који можете да остварите оно што други не могу. Искрени разговор са блиском особом доноси психолошко олакшање.

Дјевица

Немојте очекивати превише разумијевања од особе која има различите емотивне афинитете и потребе. Избјегавајте ризик на који вас наговарају сарадници или једна млађа особа. Најбоље је да прихватите ствари и правила која добро познајете. Посветите пажњу ведрим садржајима који позитивно утичу на ваше расположење.

Вага

Осјећате нови емотивни узлет. Покрените своју машту и заводничке способности када се налазите у друштву блиске особе. Нема потребе да се експонирате у друштву сарадника, мудро сачекајте завршну фазу у пословним преговорима. Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Шкорпија

Ограничите своје емотивне жеље и очекивања на разумну мјеру. Без обзира на упорност не можете да промијените партнерову одлуку. Дјелујете самоувјерено пред особом која тестира ваше знање и професионалне способности. Обратите пажњу на нечији користан савјет. Важно је да ускладите свој разум и осјећања.

Стријелац

Ствари понекад изгледају потпуно другачије од првог утиска који имате. Поступите по својој савјести у сусрету са вољеном особом. Не треба да се оптерећујете различитим критеријумима. Свако од сарадника има свој начин интерпретације догађаја. Растеретите се сувишних брига, уљепшајте своје расположење.

Јарац

У приватном животу будите довољно промишљени у изјавама и уздржани у понашању пред партнером. Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у непријатну ситуацију или у пословно-финансијски губитак. Вечерње сате посветите неком омиљеном хобију, релаксирајте се.

Водолија

Будите довољно маштовити и осмислите неку интересантну забаву удвоје. Учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним ситуацијама у различитим правцима. Све је могуће када имате добру вољу.

Рибе

У љубавном односу није дозвољено све што прижељкујете, али нема разлога ни за лажну скромност. Бирајте увијек најбоље рјешење. Различите околности су на вашој страни. Налазите се у сјајној прилици да остварите успјешне резултате, будите истрајни у својим намјерама. Приуштите себи неку омиљену забаву удвоје, као рецепт за добро расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана