Дневни хороскоп за 24. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Разоружаћете партнера посебним гестом или изразом љубави. Усмјереност на пословне циљеве и задатке, добре организацијске способности и издржљивост омогућују вам да пребродите тешкоће с којима ћете се сусретати.

Бик

Новац ће бити извор стреса. Неки ће страховати за своје запослење или посао брачног партнера. Не допустите да вас финансијска збивања избаце из такта, а поготово да буду разлог свађа с партнером.

Близанци

Одјевним комбинацијама ћете истицати привлачност, а осмијехом очаравати саговорнике. Поистовијетићете се с оним што мислите и говорите те на друге дјеловати увјерљиво.

Рак

Многи ће се чудити промјенама у вашем понашању, а највише партнер. Повољан Јупитеров утицај охрабриће вас да преузимате рискантне пословне подухвате и у томе ћете успијевати. Користиће вам и дуга шетња, нарочито ако имате пса.

Лав

Не упуштајте се у расправе у којима ћете бити у положају да некога браните или оправдавате. Покушајте развијати позитиван став према животу и другима у чему вам од помоћи може бити више дружења с веселим људима.

Дјевица

Добра комуникација и смисао за тактику помоћи ће вам у сређивању неспоразума. Атмосфера сарадње и размјена идеја донијеће добре пословне резултате, посебно ако вам посао допушта креативан изражај.

Вага

Слободни ће се лакше одлучити за нову везу и бити спремни за нова искуства. Љубавне парове ће веселити догађања око њихових малишана, њихови први кораци и изговорене ријечи.

Шкорпија

Изненадни преокрети натјераће вас да покушате самостално остварити неке пројекте и почнете с дуго планираним активностима. Настојаћете пословне бриге не носити са собом, али ни код куће се нећете моћи опустити. Требаће вам доста самоконтроле да бисте избјегли свађе.

Стријелац

Будите стално у покрету и окружени људима. Посјета родбине или ближих чланова породице испуниће вам вече угодним разговорима. Ако сте у свађи са братом или сестром, на помолу је помирење.

Јарац

Ако већ не можете утицати на брзину и слијед збивања, зато имате утицаја на доношење одлука. Очекују вас повећани трошкови везани за кућу или дјецу, што ће вас прилично онерасположити.

Водолија

Добро ћете се снаћи у ситуацијама које ће захтијевати брзе реакције и практичност. Пословна задужења изискиваће појачан ангажман па је могуће да прихватите помоћ колега.

Рибе

Склонији сте повлачењу у свој свијет па ћете водити богат унутрашњи живот. Тражићете разне начине да бисте удовољили своју интелектуалну глад па ћете сурфати интернетом у тражењу занимљивих садржаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана