Дневни хороскоп за 24. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Пажљивије анализирајте вољену особу да бисте одгонетнули дио скривених порука или намјера. Понекад треба употријебити шаховско правило “такнуто-макнуто”. Сарадници очекују да дјелујете довољно ефикасно и сналажљиво. Важно је да акумулирате позитивну енергију.

Бик

Потрудите се да обрадујете вољену особу неком необичном идејом, све изгледа другачије у романтичном расположењу. Дјелујете врло амбициозно, пажљиво провјеравате различите информације које утичу на квалитет у заједничком пословању. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Близанци

Не добијате довољно емотивне пажње и партнерову подршку, размислите шта је прави повод. Негдје сте затајили. Превише ароганције са ваше стране може да компликује договор везан за пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам излазак или сусрет са пријатељима, као добра релаксација.

Рак

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања. Избјегавајте непотребне компликације и велике изазове.

Лав

Дјелујете узнемирено. Прије или касније, морате да прихватите нечија правила о заједничком животу и емотивну опомену. Покушавате да скренете пажњу околине у правцу који највише одговара вашим пословним интересима. Потребно је да побољшате концентрацију.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом нови догађаји представљају добар повод за заједничку прославу, све у складу са инспирацијом. Ослоните се на интуицију при доношењу коначне одлуке. Налазите се под утицајем фактора среће, тако да вас очекују позитивни резултати. Зрачите позитивном енергијом.

Вага

Неко одређује правила понашања, а вама преостаје да се помирите са задатом улогом. Наравно, то вам се не допада. Неко вам предлаже необичну идеју или лагоднији начин пословања. Нема разлога да се понашате надмено или расипно у сусрету са сарадницима. Избјегавајте стресне ситуације и напорне обавезе.

Шкорпија

Стишавајте своје афекте. Боље је да затражите добар савјет, него да емотивно ризикујете без правог повода. Недостаје вам концентрација да се ангажујете на различитим странама. Немојте доносити брзоплете одлуке. Пријаће вам релаксација или боравак у природи, опустите се.

Стријелац

У сусрету са вољеном особом осмислите забаву која одговара заједничким потребама и укусу. Прижељкујете емотивно зближавање. Уколико вам је стало да побољшате однос са пословним партнерима, прихватите нечији савјет и промијените своју стратегију. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Јарац

Обратите пажњу на особу која вас посматра заљубљеним погледом или са топлим осмијехом на уснама. Препустите се својој инспирацији. Прихватите нове идеје са намјером да проширите своје сазнајне видике. Неко вас усмјерава на креативно изражавање и дјеловање. Приуштите себи омиљену забаву, као подстицај за добро расположење.

Водолија

У сусрету са вољеном особом, преувеличавате своје потребе и преосетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Рибе

Важно је да ваше идеје или емотивна интересовања наилазе на позитиван одговор. Партнеру је стало да вас охрабри и одобровољи. Неко вам јасно даје до знања, да се налазите у доброј позицији. Важно је да процијените најбољи тренутак за акцију и да надмудрите потенцијалне ривале. Дјелујете активно и налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана