Дневни хороскоп за 24. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован 

Данас ћете бити посебно инспирисани стварима из прошлости и бићете веома позитивно расположени када су у питању планови за наредни период. До краја дана покушајте да мијењате свој начин сагледавања породичних ситуација. 

Бик

Данас ћете имати претјеране реакције када су у питању односи са партнером али на вама је да рјешавате све то онако како доликује једном Бику. Љубавна ситуација је веома компликована због ваше потребе да доминирате. 

Близанци

Ретроградни Меркур негативно утиче на ваше поимање себе и то ће се негативно одразити на ваш аспект одмарања и опуштања. Паралелно са пословном страном имате и неке друге пословне понуде који вам не избијају из главе, добро размислите о свему. 

Рак 

Данас ћете бити окренути другим људима посебно када су у питању емоције и емотивно саветовање. Један пријатељ може да вас јако обрадује лијепим вијестима у вези пословног напредовања и могућности пословног путовања.

Лав 

Сам почетак дана ће бити под утицајем ваших емоција и оно што сте одлучили прије неколико дана у вези партнера. Немојте нагло реаговати и сачекајте да и партнер каже своје мишљење. Могући проблеми са новцем због породице.

Дјевица 

Бићете веома посвећени свему ономе што се дешава другим људима посебно када су у питању ваша дјеца или породица. У наредних неколико дана од вас се очекује много више што се тиче посла и пословних активности.. Главобоља. 

Вага 

До краја дана окрените се много више стварима које вас очекују и оно што треба да вам се дешава, а оставите прошлост да буде тамо гдје је мјесто. Однос са партнером је веома нестабилан већ неко вријеме због лоших услова у комуникацији. 

Шкорпија 

У наредних неколико дана бићете веома захвални себи и својим пословним активностима јер ћете разумети и схватити колико сте заправо пословно напредовали. Партнерски однос улази у критичну фазу због ваше јаке љубоморе. 

Стријелац 

Чувајте се наглих одлука када су у питању односи у кругу породице јер све што се донесе пребрзо то не може да се и оствари. Особа у знаку лава вам је велика пословна препрека коју морате савладати тако што ћете направити велики животни компромис.

Јарац 

Ваше амбиције су превелике али данас је дан када морате да одморите и да научите да се повежете са собом и са својим емоцијама. Особа у знаку  Овна вам ствара велики терет што се тиче посла и пословних планова па научите да правите компромис и у том смислу..

Водолија

Данас ћете бити много више него раније искрени отворени према људима са којима већ неко вријеме сарађујете. Чувајте се туђих енергија нарочито када су у питању људи са којима већ неко вријеме пословно сарађујете. 

Рибе 

У наредном периоду бићете много више окренути стварима које вам се дешавају свакодневно без великих планова о будућности. Чувајте своју снагу и окрените се свему ономе што долази на реализацији. Здравље је одлично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана