Дневни хороскоп за 24. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ако добијате лош сигнал, важно је да се склоните у страну и да сачекате неку бољу прилику. Избјегавајте емотивне изазове. Упорно покушавате да наметнете свој утицај на сараднике, али будите промишљенији при процјени својих пословних могућности. Важно је да се растеретите сувишних брига, опустите се.

Бик

Немојте дозволити да вас неко заварава. Потребни су вам бољи критеријуми при избору новог друштва или забаве.

Осјећате негативно расположење у кругу сарадника, сачувајте присебност. Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Близанци

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу. Обратите пажњу на своје снове.

Рак

У сусрету са вољеном особом, суочавате се са проблемом неразумијевања по питању заједничких приоритета. Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред околином. Али, ваше понашање неко карактерише на погрешан начин. Избјегавајте стресне ситуације које вас узнемиравају.

Лав

Нема разлога да очекујете превише разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Потребна вам је особа сличних афинитета. Избјегавајте непотребан ризик на који вас наговарају одређени сарадници. Посветите пажњу неким ведријим садржајима који позитивно утичу на ваше расположење.

Дјевица

Пратите свој унутрашњи глас или предосјећаје које имате у сусрету са блиском особом. Ваше срце ће направити добар избор.

Уколико вам је стало да ријешите своје дилеме, преостаје вам да преузмете ствари и контролу у своје руке.

Подстичите код себе позитивно расположење.

Вага

Ваша појава или стил дјелују изазовно на вољену особу, што представља добар љубавни предзнак. Пријаће вам нечије блиско друштво. Уколико вам недостају поуздане информације о пословним приликама немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање.

Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Шкорпија

Прати вас нова емотивна дилема. Не знате да ли партнер гријеши или само дјелује сумњиво у стварима које прећуткује. Потребно је да пронађете ново рјешење да бисте правилно ријешили различите неспоразуме који вас прате у сусрету са сарадницима.

Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Стријелац

У сусрету са вољеном особом нема потребе за мистификацијом, на такав начин свако постаје жртва сопствених заблуда.

Препустите сарадницима да доказују своје способности у ситуацијама које вас замарају. Важно је да се добро организујете.

Јарац

Прикривање истине пред блиском особом узрокује нове емотивне сумње. Узајамно повјерење је неопходно и дјелује “љековито”.

Уколико вам се не допада нечије понашање, покушајте да контролишете своју професионалну осујећеност или незадовољство. Обратите пажњу на правилну исхрану или на здравији начин живота.

Водолија

Покушавате да одложите сусрет са једном особом, али то је само привремено рјешење. Суочавање са истином доноси олакшање.

Потрудите се да ваши сарадници прихвате реална објашњења и околности које утичу на заједнички успјех.

Рибе

Партнер нема намјеру да стрпљиво чека на вашу одлуку, већ преузима изненађујући корак и иницијативу. Логично, све има своју цијену. Ваша основна интересовања су практичне природе. Лако можете да остварите своје пословне циљеве.

Потребно је да уносите више течности и витамина у исхрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана