Дневни хороскоп за 24. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

 

Ован

Ваша Овновска способност проналажења нових начина употребе ствари данас ће вам добро доћи. Јака енергија и ментална снага омогућиће вам обављање свих послова на лаган и неоптерећујући начин. Кад се ухватите неког посла, сагледајте га са свих страна.

Бик

Ако се посао нагомилао, данас је дан да Бикови исту гомилу и ријешите. Ово посебно вриједи за ствари које нисте обавили јуче. Срећом, данас добијате додатну енергију и менталну оштрину. Све ће вам ићи од руке.

Близанци

У могућности сте надокнадити многа забушавања посљедњих дана. Планетарна енергија вас упућује на довршавање послова које сте оставили јуче те вам обећава довршавање истих.

Рак

Данас Ракови могу очекивати додатну енергију и физичку снагу. Одличан дан је за сређивање ормара. Ужива ћете у активностима које укључују кретање и шетњу. Размислите о томе гдје се сада налазите на свом животном путу.

Лав

Ако су  Лавовима одређени задаци или пројекти чинили прекомпликованима за довршавање, данашња енергија омогућиће вам крај свега тога. Једном кад се посла ухватите, највјероватније ћете га успјети и обавити.

Дјевица

Дјевице, могле бисте осјећати јачу енергију него прије, јер ваш знак сада је главни, па би било добро искористити такву ситуацију која је само једном годишње. Она ће појачати ваше менталне и физичке способности.

Вага

Ваге, ако је у питању нешто чиме бисте се позабавили детаљније, онда је данас прави дан за то. Психичке и физичке могућности су вам појачане. Ријешите се сваке несигурности  и предузмите кораке који вас воде вашем циљу.

Шкорпија

У задње вријеме осјећали сте се прилично чудно па ће вам данашњи дан бити врло добродошао како бисте успјешно посложили ствари у глави на начин на који то иначе радите. Осјетићете појачану енергију.

Стријелац

Ако су Стријелци хтјели пробати нешто посебно, данас је одличан дан за то. Авантура доноси узбуђење, креативну енергију и мир који су вам јако битни, толико да сте због њега спремни и ризиковати неке ствари.

Јарац

Данашња енергија Јараца придонијеће довођењу ствари у ред и то баш онако како ви знате и желите најбоље. Обавите чишћење ормара, складишта и свега оног што сте одгађали у недоглед., дан је као рођен за такве ствари.

Водолија

Данашња енергија даје снагу готово за све чега се сјетите. Искористите и могућност другачијег приступа пословима. Данас је и дан за хуманитарни рад па ако имате неке злочесте намјере све ће вам се обити о главу.

Рибе

Данас је Рибама одличан дан да поново покушате нешто што вам је прије било превелика препрека коју једноставно до сада нисте успјели прећи, без обзира на све ваше досадашње покушаје и муке. Немојте се бојати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана