Дневни хороскоп за 24. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Можда вас обавезе на послу оптерећују и тјерају да размишљате о претходним грешкама, али се сјетите колико сте напредовали и научили и реците себи да можете само да идете унапријед.

Бик

Особа која вам се допада данас ће вам ставити до знања како се заиста осјећа. Осјећате мали страх везан за љубавни живот, нисте сигурни шта ће бити сљедећи кораци, али све ће се ријешити и биће у реду. 

Близанци

Дневни хороскоп за 24. октобар вам предвиђа неочекивану ситуацију на послу, могуће је да ће неко покушати да вас убиједи да негдје гријешите. Будите храбри и сигурни у себе, проблем није у вама.

Рак

Слиједи вам шок данас, нека ситуација ће вас вратити у прошлост и биће вам потребна огромна самоконтрола да испливате из ње! Важно је да се не фокусирате на стара осјећања, већ будете сигурни у то ко сте сада. Могућа је главобоља или мигрена.

Лав

Хороскоп вам предвиђа да ћете се осјећати помало запостављено, ваша група пријатеља има неку активност у коју нисте укључени и збуњени сте тиме што сте изостављени. Да ли је у питању само превид или сте се некоме замјерили?

Дјевица

Предстоји вам период у којем ћете се мало осамити и важно је да запамтите да вам нису увијек потребни други људи да бисте били срећни. Радите нешто што је само вама забавно, можда је у питању неки хоби.

Вага

Нисте тип особе који би сједио на двије столице, али као да се у вама боре осјећања према двије различите особе и на то нисте навикли. Ослушните шта вам срце говори, само једна од њих двије вас је вриједна.

Шкорпија

Изазован дан на послу, неко ко је изнад вас покушаће да вас постави пред задатак који вам се чини немогућим. Ако не будете опрезни и самоувјерени, могућ је чак и конфликт око тога.

Стријелац

Дневни хороскоп за 24. октобар предвиђа вам мало мрзовоље, никако да нађете заједнички језик с неком особом с којом радите. Немојте да вас обесхрабри њен став, већ покушајте да ствари видите из њеног угла.

Јарац

Имате проблем с повјерењем данас, дневни хороскоп вас упозорава да некој особи из околине нећете моћи да вјерујете. Да ли је проблем објективно у њој или у томе како се ви тренутно осјећате?

Водолија

Не ослањајте се на друге људе данас, дневни хороскоп вам је у знаку соло подухвата који ће вас ставити на велики тест. С партнером морате равноправно да расподијелите неко задужење од којег обоје преврћете очима.

Рибе

Дневни хороскоп за 24. октобар савјетује вас да на послу не преузимате све на себе, већ да делегирате другима њихов дио задужења. У љубави налазите нову инспирацију, цијели дан проводите сањарећи!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана