Дневни хороскоп за 23. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Потребно је да разумијете нечију емотивну слабост или немогућност да испуни ваша очекивања. Не будите сувише строги. Неко се труди да вас увјери у своје добре намјере, али вама је јасно да ствари изгледају неувјерљиво и другачије. Потрудите се да уљепшате своје расположење.

Бик

Особу коју волите морате разумјети и онда када гријеши. Нема потребе да се понашате као морални судија. Потребан вам је поуздани партнер или особа која у потпуности слиједи ваш пословни корак и креативне идеје. Пријаће Вам различите активности, као добар начин растерећења и психотерапије.

Близанци

Сусрет са једном особом за вас представља велико задовољство и ужитак. Нажалост, тај врхунац брзо пролази. Боље је да се не заносите неким необичним идејама, већ да сачувате свој пословни или друштвени углед. Важно је да сачувате присебност духа и самоконтролу.

Рак

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме прије него што вас неко доведе пред свршен чин и у неугодну ситуацију. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Губите драгоцјену енергију на споредне ситуације. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Лав

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са провјереним сарадницима. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Дјевица

У емотивном смислу немојте чинити ствари које код партнера изазивају љутњу или негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду, сада вам преостаје жаљење због онога што сте рекли или учинили. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Вага

Дјелујете узнемирено и захтјевно. Контролишите импулсивну страну своје природе прије него што повриједите нечија осјећања. Стало вам је да оставите велики утисак на своје сараднике, стога у мегаломанском стилу прихватате различите обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Шкорпија

Уколико осјећате резигнацију размислите у чему сте погријешили према блиској особи. Нико није безгрешан ни савршен. Потребна вам је добра концентрација и моћ опажања у различитим ситуацијама. Ослоните се на своје богато искуство. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Стријелац

Потребно је да помирите своје мисли и осјећања, али и да сачувате лично достојанство пред особом која вас добро познаје. Узнемирени сте због нових пословних догађаја и дјелујете конфузно. Нема разлога да ризикујете. Пријаће вам нека спортска активност или боравак у природи.

Јарац

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на своје сараднике. Будите умјерени и избјегавајте различите изазове.

Водолија

Покажите вољеној особи да добра воља и пажња значе више од скупих поклона. Ваш ентузијазам и лични понос могу да се протумаче на различите начине, пажљивије бирајте ријечи које користите у друштву сарадника. Уживајте у стварима које дјелују позитивно на ваше расположење.

Рибе

Нема потребе да се понашате театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама. Важно је да одаберете ситуацију која паралелно испуњава ваша духовна интересовања и доноси материјалну корист. Пријаће вам шетња или боравак у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана