Дневни хороскоп за 23. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Искористите први дио дана јер ће вам поподневни сати и вече донијети нервозу. Не будите презахтјевни у односу са колегама или надређенима. У емотивном сегменту можете осјећати сумњу и љубомору. Поставићете се прилично посесивно.

Бик

Промјене планова, нећете моћи да се посветите свему што сте намјерили. Иако вас поступци сарадника забрињавају, немате правих разлога за страх. Имаћете отворен разговор са вољеном особом о заједничким плановима.

Близанци

Осјећате да постоји застој у једном договору и покушаваћете да откријете проблем. Неке ствари ћете имати дефинисане већ до краја овог дана. Имате намјеру да ријешите проблематичну ситуацију са вољеном особом, али ствари не иду у правцу који желите.

Рак

Знате да нешто морате промијенити у приступу према сарадницима, али ипак покушавате да радите ствари на свој начин. Ово неће бити успјешно. Сматрате да вас вољена особа притиска и оптерећује. Сада нисте спремни да се носите са тим.

Лав

Поставићете се доминантно према неком из пословног окружења. Друга страна толерише ваше понашање, али имајте границе. Ваша вољена особа је подвукла црту када су неке ствари у питању и нема намјеру да се враћа у прошлост и да их преиспитује опет.

Дјевица

Свјесни сте да се ситуације на послу одвијају у вашу корист. Прија вам ово и искрено се надате да ће и потрајати. Могућност јачих финансијских прилива током дана. Комуникација са супротним полом тече лако, остављате добар утисак.

Вага

Знате шта желите од једног пословног односа и покушаваћете да урадите оно за шта знате да ће произвести најбољи утисак. Неки би ово назвали манипулацијом, али ви радите оно што је неопходно да би сви били задовољни. Емотивно - тензија.

Шкорпија

Неко вас притиска, али ви ћете умјети да одговорите истом мјером. Само без расправа, умијете ви то много боље. Свјесни сте да имате велики утицај на једну особу која вам се потајно допада и данас ћете уживати у опуштеном контакту са њом.

Стријелац

Озбиљна препрека се поставља пред вас. Ово може бити захтјевни сарадник или услов који вам је наметнут. Брзо ћете ово превазићи. Трудите се да промијените своје понашање према вољеној особи, јер сте свјесни да у неким стварима гријешите.

Јарац

Пред Јарчевима је дан када могу промијенити неке не само пословне, већ и емотивне ситуације. Данас преузмите иницијативу јер имате моћи да преокренете неке устаљене ситуације. Не чекајте да вас околности покрену, урадите то ви сами.

Водолија

Незадовољни сте јер сматрате да сте могли да постигнете много више. Не оптерећујте се, ово је само пролазно нерасположење. Направите добар план обавеза, да не бисте каснили у договору са вољеном особом или симпатијом.

Рибе

Ријешили сте да се посветите једном договору, а можете рачунати и на помоћ пријатеља или колеге или посредника који ће на другу страну извршити велики утицај. Добијате савјете како да поступите у једној ситуацији са емотивним партнером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана