Дневни хороскоп за 23. јул

ГС
Дневни хороскоп за 23. јул

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

ОВАН

Дан је добар за изласке и за друштвена окупљања. Обратите пажњу само да ћете у првом дјелу дана бити мало уморни и самим тим и нервознији. Нема потребе да се са вољеном особом или чланом породице расправљате око ситуација које и нису толико битне.

БИК

Могуће је да нећете успјети да остварите планове који се тичу данашњег дана. Чини ми се да сте превише натоварили обавеза себи и да ће један дио ипак морати да сачека неко друго вријеме. Ако партнера оставите негдје по страни, будите сигурни да ће вам то замјерити.

БЛИЗАНЦИ

Дан повремених напетости и кризних момената. Могуће је да сте очекивали да неко испуни обећање које вам је дао и да се то није догодило, а ви сте остављени да се сналазите сами. Ово може бити пријатељ или члан породице. Напетост у емотивном дијелу.

РАК

Данас вам је потребна сигурност коју вам пружају други људи, без обзира да ли је тражите у кругу породице или код емотивног партнера. Вјероватно је да вам неће бити посвећено онолико времена колико бисте жељели, па можете бити нерасположени и нервозни.

ЛАВ

Други ће тражити да испоштујете оно што сте обећали, мада сте ви већ направили планове. Бојим се да нећете моћи и на једну и на другу страну и мораћете да одлучите коме дати приоритет. У сваком случају, будите сигурни да ће се неко наљутити на вас, а ви бити нервозни.

ДЈЕВИЦА

Заиста имате жељу да дан проведете са вољеном особом или са неким кога тек покушавате да освојите. Иако сте ви у добром расположењу, друга страна баш и није, тако да комуникација може варирати. Ви учините колико је у вашој моћи да све протекне како треба.

ВАГА

Врло лако се може догодити да данас организујете неко окупљање. Да ли ће ово бити славље или само дружење, то већ није битно, важно је да желите да угодите свима. Ред уживања, ред нервирања – ово је слика данашњег дана. Ипак, бићете задовољни.

ШКОРПИЈА

Данас ћете умјети да будете и заједљиви, и саркастични, и оштри у разговору. Све ово је посљедица неких размишљања или информација које су дошле до вас, а могу се односити највјероватније на вољену особу. Ако није то – онда сте једноставно у лошем расположењу.

СТРИЈЕЛАЦ

Стало вам је да оставите добар утисак код особа са којима данас долазите у контакт. Ово могу бити чланови породице или чак особе за које сматрате да би вам у пословном смислу могле бити важне. Очекујте већи одлив новца, али нећете жалити.

ЈАРАЦ

Данас вас је лако изиритирати и можете упадати у сукобе. Претјерано сте тврдоглави и не показујете ни трунку намјере да се усаглашавате са другима. Морате имати више стрпљења, нарочито ако су то чланови породице или особа блиска вашем срцу.

ВОДОЛИЈА

Може вас повремено хватати нерасположење због тренутне материјалне ситуације па ћете се јести у себи и нервирати. Додуше, то вас неће спријечити да потрошите исто онолико колико бисте потрошили и да се не нервирате... Ситније расправе са вољеном особом.

РИБЕ

Ако сте очекивали услугу од стране пријатеља, данас можете бити бијесни на себе. Није вам јасно како по милионити пут повјерујете да ће вас људи испоштовати. Но, очигледно вам треба још једна лекција. Можете бити мрзовољни у контактима са вољеном особом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана