Дневни хороскоп за 23. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Задржите додатну мјеру опреза, јер погрешан потез ствара могућност за нову компликацију или пословни губитак. У сусрету са вољеном особом сувише се ослањате на свој блистави ум и потискујете осјећања те тако непотребно провоцирате свог партнера.

Бик

Немојте дозволити да вас поколебају нечије ријечи или нови услови који вам се постављају. У љубавном односу зна се добро шта је чија улога. Наведите партнера да испуни ваша очекивања. Будите довољно категорични да бисте добили све оно што желите.

Близанци

Добро процијените најбољи тренутак за ефикасну акцију. Партнер, за разлику од вас, лакше рјешава неке личне дилеме или заједничке проблеме. Нажалост, нечије самоувјерено понашање вас доводи у инфериорну позицију која вас спутава.

Рак

Губитак с којим се суочавате не треба да утиче на ваше расположење или концентрацију. Уколико сте слободни, пажљивије анализирајте особу која вам се допада или привлачи вашу пажњу. Склони сте честим промјенама емотивног расположења.

Лав

Важно је да испоштујете своја морална начела. Не треба да се доказујете пред особама које примјењују другачије критеријуме о успјешном пословању. Инсистирање на претјераним захтјевима пред партнером тренутно доноси неки негативан ефекат.

Дјевица

Нечију поруку можете да тумачите на различите начине па покушајте да сагледате позитивну страну медаље. Важно је да своје пословне обавезе завршавате у задатом року, нема разлога да смишљате нове изговоре као оправдање.

Вага

Околина вам помаже у заједничком успјеху, а неко покушава да вам обезбиједи боље материјалне услове. Добар предосјећај који имате наговјештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет.

Шкорпија

Потребно је да ускладите своја интересовања са сарадницима који могу да вам повјере нову улогу. Покушавате да се отргнете од сентименталног расположења, али при томе и често размишљате о нечијем одсуству.

Стријелац

Увијек постоји успјешнији и љепши дио стварности, али до њега се не долази случајно и без добре припреме. Дјелујете самоувјерено и добро расположено док, насупрот вама, партнер као да вјешто прикрива своје емотивно незадовољство.

Јарац

Не треба да подстичете критички тон у односу са колегама, већ да пронађете ново и компромисно рјешење. Ако партнер нема довољно разумијевања за ваше потребе, немојте дозволити да се између вас створи нови емотивни зид.

Водолија

У љубавном животу неко вас све више узбуђује и привлачи вашу пажњу. Избјегавате да признате своју емотивну слабост, али одају вас различити поступци који све то јасно наговјештавају.

Рибе

Уколико прижељкујете већи емотивни узлет, учините све што је потребно да привучете нечију пажњу или да инспиришете свог партнера на узбудљиву забаву. Добро је када знате шта или кога желите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана