Дневни хороскоп за 23. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Размислите на који начин треба да анимирате једну особу. Избјегавајте ривалство или такмичарске улоге у односу са љубавним партнером. Немојте очекивати немогућа рјешења, већ прикупите све неопходне информације о добрим пословним приликама. Обратите пажњу на уреднији начин живота и на правилну исхрану.

Бик

У сусрету са вољеном особом, нема разлога да упорно инсистирате на неким споредним догађајима. Имате различита виђења. Консултујте своје сараднике прије него што донесете неку званичну одлуку. Више глава може да смисли боље рјешење. Пријаће вам релаксација или сусрет са пријатељима.

Близанци

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет може да се претвори у љепши дио стварности. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику. Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Рак

Нема разлога да пропуштате неке интересантне догађаје који утичу на ваше емотивно задовољство. Обратите пажњу на користан савјет и прилагодите своје понашање у односу на пословну динамику коју заговарају блиски сарадници. Усмјерите мисли и енергију у позитивном правцу.

Лав

Стало вам је да очарате свог партнера, планирајте романтичну забаву у складу са заједничким расположењем и афинитетима. Одбијате да прихватите нечију услугу, која вас обавезује на партнерство под одређеним условима. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Дјевица

Вама недостаје стрпљење, а вашем партнеру храброст или импулс да се суочи са заједничким проблемима. Не допада вам се нечија улога у заједничким преговорима, али прије или касније све дође на своје право мјесто. Обратите пажњу на правилнију исхрану и на здравствену превентиву.

Вага

Дјелујете забринуто, имате утисак да неправедно трпите због нечијег ћудљивог понашања или одсутности. Важно је да сачувате добру пословну позицију међу сарадницима, немојте штедјети своју енергију или вријеме. Избјегавајте варијанту самокажњавања.

Шкорпија

У сусрету са вољеном особом потребно је да покажете истанчан слух и широке видике кроз заједничке планове. Задржите професионалну дистанцу, пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева. Пријаће вам више сати доброг сна, опустите се.

Стријелац

Сувише бринете без разлога, партнер тренутно не жели да вам повјерава мисли или оно што осјећа. Будите стрпљиви и тактични. Без обзира на вашу сналажљивост у пословним сусретима, постоје ствари које се не уклапају у вашу почетну процјену. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Јарац

Пажљивије бирајте особу са којом желите емотивно да се опустите или да уживате у некој интимнијој забави. Подстичите код себе креативну радозналост и упорност, али само до оне границе која неће представљати проблем да остварите своје намјере. Избјегавајте неумјереност и различите видове екстремног понашања.

Водолија

Неко вас додатно забрињава својим ћудљивим понашањем. Осјећате покајање због сусрета са једном особом. Избјегавајте нове сукобе, потрудите се да правилно користите своју практичну интелигенцију и интуитивне способности. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Рибе

Партнер од вас очекује оригиналан наступ и одређене заводничке манире. Немојте штедјети на својим осјећањима и пажњи. У рјешавању пословних дилема употријебите своје интелектуалне способности, важно је да демонстрирате знање и практична рјешења. Прати вас сјајно расположење и имате довољно енергије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана