Дневни хороскоп за 23. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Како дневни хороскоп за 23. децембар каже Овновима да се још мало стрпе, сада је најважније да не губе фокус на послу. Ово је одлична прилика да додатно зарадите, немојте да је испустите. И у вези се осјећа напетост, припишите то празничној еуфорији. Суштински немате проблема.

Бик

Крај године и обиље послова вас тјерају да се убрзате, а добро знате да вам то није јача страна. Ваш успјех лежи у доброј организацији. Делегирајте обавезе у колективу и неће бити проблема. Партнеру је стало да вам покаже своју најбољу страну. Прија вам пажња, али и даље сумњате да је права особа за вас.

Близанци

Ви сте већ почели да славите, немате фокус на послу, а сада је неопходно да задржите концентрацију. Неће баш све тећи глатко како сте планирали, тако да је потребно да реагујете брзо и промишљено. Пуни сте самопоуздања, очекујете само лијепе ствари да вам се десе у будућности и то осјећање вас нагони да преиспитате однос са партнером.

Рак

Уочили сте прилику да се докажете на послу и пуном паром радите да бисте оставили добар утисак на претпостављене. Покажите колико сте креативни, то је кључ успјеха. Слободни Ракови се “ваљају” у самосажаљењу, потребна им је пажња. То није начин да привучете пажњу.

Лав

Не форсирајте се да радите оно што вам не прија и у чему нисте добри. Губите вријеме, а нећете постићи ефекат који желите. Такве послове препустите другима, постоје други начини да се истакнете. Ако сте у дужој вези, данас бисте могли да откријете тајну која ће вас натјерати да притиснете паузу.

Дјевица

Дневни хороскоп за 23. децембар 2022. године шаље упозорење Дјевицама - направите паузу и то под хитно! Ваша жеља да све буде перфектно вас исцрпљује преко сваке границе, потребан вам је одмор. Ако сте се надали новцу, стрпите се још мало. Слободне Дјевице би требало да прихвате позив на пиће од особе која живи у вашем комшилуку.

Вага

На послу све иде као подмазано, ви сте пуни елана и концентрисани да посао завршите што прије. Могуће је да ће искрснути неки проблем са иностранством, старија мушка особа ће наћи најбоље рјешење. Грешке из прошлости данас долазе на наплату. Очекујте веома непријатан разговор са партнером. Слободне Ваге су у потрази за особом која ће им заокупити пажњу.

Шкорпија

Данашњи хороскоп препоручује Шкорпијама да не дијеле са свима у колективу своје идеје и планове. Постоји могућност да се неко “окити вашим перјем”. Чувајте планове за себе и кад буде прави тренутак, изнесите их особама на положају. Заузете Шкорпије нису најзадовољније везом, рутина никако није по њиховом укусу.

Стријелац

Залетјели сте се и сада вам је жао што сте све своје планове открили и то људима који би могли да их искористе за своју добробит. Научите лекцију и крените даље. Љутња ће вас само оптеретити. Привлачи вас мистерија. Заузетима је потребан изазов у вези, не воле рутину којој се партнер предао.

Јарац

На послу се сви уздају у вас, кад проблем искрсне, ви сте та особа која има рјешење. Вријеме је да “наплатите” ову своју вјештину и умијеће. Заслужили сте повишицу. Очекујте неке мање кварове у кући. Држите мајстора на брзом бирању. У љубави је мирно море, фокус вам је на породици и проблемима везано за некретнине.

Водолија

За вас је данас прекретница на послу. Имате избор - да ли да будете међу онима који само слиједе упутства и извршавају задатке или да будете дио креативног тима који ове задатке ствара? У случају да сте несигурни, имате квалитета за ово друго. Слободне Водолије су нервозније него обично, заситиле су се успутних веза, а данас би један позив могао све да промијени.

Рибе

Дневни хороскоп за 23. децембар савјетује Рибама да поведу рачуна о комуникацији са колегама. Склони сте да у налету бијеса кажете и што мислите и не мислите. Овакве изливе неће вам толерисати. Научите се да три пута измјерите прије него што пресијечете. Слободне Рибе су данас посебно надмене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана