Дневни хороскоп за 23. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Комуникација и договори са сарадницима веома су наглашени, али у исто вријеме у међуљудским односима може постојати тензија због ваше импулсивности. Одличан дан је пред вама уколико имате на уму да направите неко пријатно изненађење драгој особи и предложите неко лијепо путовање.

Бик

Доста грешака могло би да се очекује и на вашој и на страни неког од сарадника, зато контролишите све што радите данас, а посебно папирологију. На љубавном плану бисте могли да се више него иначе препустите љубавним таласима и уживате колико је могуће.

Близанци

Пред Близанцима је дан који би требало да посвете потпуном ангажовању и посвећености зацртаним пословним циљевима. Обратите пажњу на потенцијалне љубавне сигнале који вам могу пристизати из пословног окружења, неко са ким дуго сарађујете.

Рак

Нема назнака препрекама на професионалном путу ни овог дана за већину Ракова. Само напријед, све своје обавезе требало би да завршите успјешно. Постоји потреба за отворенијим и конструктивнијим разговором с циљем побољшања постојећих односа. Нека иницијатива буде на вама.

Лав

Врло добра комуникација са сарадницима даће вам добру особу да неку од својих многобројних идеја успјешно покренете у реализацију. Када су љубавне релације у питању ево одличног дана да се додатно ангажујете.

Дјевица

Многима од вас се може отворити прилика за неко побољшање услова рада или пак за остваривање врло солидне нове пословне сарадње. Нема препрека на вашем љубавном путу. Уз мало више ангажовања могли бисте и да заблистате у некој од конкретних акција.

Вага

Суштински ништа ново на пословном плану данас не чека типичне Ваге. У нешто лаганијем ритму, али сигурно реализујете своје професионалне обавезе. Већина слободних представника може очекивати више интересантних сусрета.

Шкорпија

Покушајте да завршите све што је заостало, затражите помоћ неког од повјерења и прије свега будите стрпљиви у свему што радите. Стрпљење и флексибилност ће вам бити потребни и на љубавном плану уколико планирате да потенцијално незадовољство оставите иза себе.

Стријелац

У комуникацији и договорима можете очекивати повремена убрзавања и тренутке када ћете бити нервозни и напети, али ово је нешто са чиме ћете се више него успјешно изборити. Уколико сте задовољни актуелним љубавним стањем, не би требало ништа да мијењате.

Јарац

Још један врло напоран радни дан је пред Јарчевима, што ће захтијевати доста опреза и флексибилности у комуникацији са ауторитетима и надређеним особама. Потрудите се да превише не запоставите љубавни сегмент јер су астролошки аспекти сасвим повољни за фину љубавну комуникацију.

Водолија

Ово би могао да буде један од успјешнијих дана за већину типичних Водолија, посебно ако је у питању покретање нових послова са сарадницима који се појављују из прошлости. На бар један уступак будите спремни када је љубавна сфера у питању.

Рибе

И данас бисте се могли наћи у стисци са временом, што због повећаног обима посла што због рокова које треба да испоштујете. Још ако и надређени притисну, ето нервозе. Дијелом због оптерећености обавезама, а дијелом и због нерасположења и могућег незадовољства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана