Дневни хороскоп за 23. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Сусрет са једном особом дјелује заморно, стога тражите различите изговоре у покушају да избјегнете нечије друштво. Морате имати јасну представу о правим вриједностима које пролазе запажено у пословним круговима.

Бик

Бринете због љубавних дилема, имате лош предосјећај у вези са једном блиском особом. Дјелујете неповјерљиво и опрезно. Ваше идеје звуче добро, али околина нема довољно слуха за пословни компромис који подразумијева другачији модел понашања.

Близанци

Очекује вас емотивно задовољство које ће вас испунити позитивном енергијом. Уживајте у одабраном друштву. Не допадају вам се нечије идеје. Умијете да смислите паметно рјешење и пригодно објашњење за сараднике.

Рак

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики пословни изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима.

Лав

Нема потребе да очекујете велику ноту емотивног разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Избјегавајте пословни ризик на који вас наговарају сарадници. Најбоље је да прихватите позната правила и да се заштитите од непријатности.

Дјевица

Будите упорни пред својим партнером, немојте потискивати своје емотивне жеље и потребе. Ваше ријечи нису довољна гаранција да бисте оставили позитиван утисак на особу која одлучује о пословним интересима.

Вага

Ништа није безазлено као што изгледа. Партнер будним оком прати ваше кретање и понашање. Понекад различите обавезе представљају велики терет, али не и изговор за неиспуњена обећања.

Шкорпија

Нема потребе да гајите велике илузије. Лако се заносите. Подршку и разумијевање потражите код провјерених пријатеља. Важно је да не причате превише пред особом која може да вас окарактерише на погрешан начин или да употријеби ваше изјаве у своју корист.

Стријелац

Очекује вас неразумијевање или нова расправа у сусрету са вољеном особом. Различито сте оријентисани. Потребно је да довршите неке започете послове, чак и када постоје различита мишљења међу сарадницима.

Јарац

Подстичите код себе емотивну инспирацију и смисао за добар укус. Препустите се својим осјећањима и страстима. Имате добар предосјећај у пословним процјенама. Важно је да правилно истичете своје професионалне способности и да дјелујете добронамјерно.

Водолија

Покушавате да ријешите емотивну дилему, ослоните се на своју интуицију. Није све онако као што на први поглед изгледа. Нема разлога да вјерујете у информације које долазе из непознатих извора. Пажљивије анализирајте своје сараднике и нове догађаје.

Рибе

Дјелујете узнемирено, морате да прихватите нечија правила заједничког живота или емотивну опомену. Покушавате да скренете пажњу околине у правцу својих интереса. Међутим, постоје отежавајуће околности које вас успоравају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана