Дневни хороскоп за 22. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Знате и сами колико вас посла и обавеза чека током данашњег дана, али се заиста тешко концентришете на посао и мисли вам лутају. Договори ће данас ићи тешко, а односи са колегама ће бити затегнути.

Бик

Неки су договори или пословни пројекти кренули како треба, међутим данас се већ суочавате са мањим проблемима које нисте сигурни како ћете успјети да ријешите. Покушајте да размислите, постоји простор за превазилажење ситуације.

Близанци

Данас је за вас некако тежак дан, као да морате око свега да се додатно потрудите и ништа не функционише лагано и без оптерећења. Будите посебно одговорни када су обавезе у питању.

Рак

Све оно што је везано за комуникацију и договоре данас код вас не функционише како треба. Можете имати проблема и у саобраћају – квар возила или гужва па ако журите на састанак обавезно крените раније.

Лав

Пословно је ово коректан дан за вас, али би­ требало да будете обазривији када су финансије у питању. Могућности непланираних трошкова, али и погрешних улагања. Новац вам се извлачи из руку.

Дјевица

Данашњи квадрат вашег владара Меркура са Плутоном доживећете кроз савладавање препрека и контакте са тешким људима. Ваш ум, логика и правилно размишљање извући ће вас из ових ситуација као побједника.

Вага

Немате појма зашто, али данас се нон-стоп суочавате са застојима. Такође, потребно је да обавите разговор који вам је врло важан, али сте изузетно несигурни. Не урушавајте своје самопоуздање.

Шкорпија

Вијести које ће стићи током овог дана тотално ће вас сморити. Надали сте се позитивном разрјешењу неких ситуација, а сада испада да ћете морати још да чекате. Ако вам је неко обећао исплату данас, мало је вјероватно да ће то испоштовати.

Стријелац

Ви лично нисте у лошем расположењу, али немојте дозволити да ваше обавезе због тога трпе – не понашајте се у фазону лако ћемо. Данас је могућ и сукоб са надређеним, јер нећете добро одреаговати на његову критику.

Јарац

Имате добре идеје и планове и штета би било да не покушате да их покренете. Немојте остављати ствари за сутра, већ све урадите одмах током овог дана. Емотивно – нешто слабија комуникација са вољеном особом.

Водолија

Иако су вам мисли на некој сто и двадесетој страни, ипак не дозвољавате да обавезе које имате остану незавршене. Нервира вас што неко оспорава ваш ауторитет или квалитет онога што сте урадили.

Рибе

Комуникација данас функционише заиста напорно и захтјевно. И са пословним сарадницима, али и са надређенима. Не дозволите да вас људи избацују из такта. Покушајте да се усмерите на редовне обавезе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана