Дневни хороскоп за 22. септембар: Овнови на путу ка љубавној авантури, а Ви?

ГС
Дневни хороскоп за 22. септембар: Овнови на путу ка љубавној авантури, а Ви?

Дневни хороскоп за 22. септембар акцентован је на љубав и финансије. Неки припадници Зодијака имаће елана да заврше започето, док другима следује романтично вече. Погледајте шта су вама звезде приредиле за ову недељу.

ОВАН

Током дана расположење вам могу покварити лоши међуљудски односи на послу. Најбоље је да се држите по страни. Слободни Овнови могу упознати сродну душу на неком путовању. Пред вама је бурна љубавна авантура. Чувајте се вреле воде, као и оштрих предмета.

БИК

Планетарни аспекти делују подстицајно, дају вам радни елан и енергију да завршите рад на важном пројекту. Очекује вас занимљив излазак с партнером и неуобичајено добар провод у кругу проверених пријатеља. Почните с рекреацијом. Свакодневни одлазак у теретану би вам помогао.

БЛИЗАНЦИ

Близанци који се баве финансијама, трговином или услужним делатностима постићи ће у овом периоду натпросечне резултате. Слободни Близанци могу да упознају веома привлачну особу преко пријатеља. Ново љубавно поглавље. Одлично се осећате, скоро нисте били толико задовољни.

РАК

Данас ћете успешно решити административни део посла, па чак и комплексну папирологију. Успех у сарадњи са иностранством. Слободним Раковима предстоји изузетно романтично вече са особом која их неодољиво привлачи. Реуматски болови. Ништа не чините да поправите стање.

ЛАВ

Повољан аспект допринеће успешном финансијском пословању. Начинићете праве потезе у прави час. Ваш однос с партнером је пун разумевања и нежности. Остварићете изузетно важан заједнички циљ. Стварно сте претерали са уносом слаткиша. Килограме нећете скинути лако!

ДЕВИЦА

Очекује вас веома важан разговор са ауторитетима у вашој професији. Оригиналне идеје наићи ће на добар одзив. Девице које су у вези озбиљно размишљају о формирању породице. Могућа је формализација односа. Пробавне сметње. Промените нешто у начину исхране.

ВАГА

Неповољан аспект може да узрокује кратак спој у комуникацији током дана. Напети односи с надређенима. Ако данас дотакнете спорна питања с партнером, може доћи до бурне расправе. Променљивост расположења. Доживљавате успоне и падове, посаветујте се с психологом.

ШКОРПИЈА

Акценат током овог дана је на пословном састанку, на ком може доћи до бурне расправе. Промена у тиму сарадника. Краткотрајна епизода љубоморе за моменат ће нарушити иначе складан период између вас и партнера. Болови у коленима.

СТРЕЛАЦ

Одличне резултате на послу постићи ће Стрелчеви који се баве услужним делатностима, као и трговином. Слободне Стрелчеве очекује познанство са занимљивом и веома ексцентричном Водолијом или са Овном. Више се крећите. Потребан вам је одређени стимуланс да бисте се покренули.

ЈАРАЦ

Пред вама је важан пословни састанак. Ако се налазите на руководећем положају, очекују вас похвале за резултате. Ако сте партнеру нешто прећутали, то данас може бити откривено. Могућа је криза поверења. Више се одмарајте. Умете да се префорсирате, преузимате превише обавеза на себе.

ВОДОЛИЈА

Можете да постигнете успешан договор о сарадњи са страном компанијом. Напредак у каријери. Несугласице између вас и партнера могу да кулминирају. Једно од вас ће ипак морати да попусти. Планирајте одлазак на неку удаљену дестинацију, да накратко побегнете од свих.

РИБЕ

Ово је повољан период за почетак пословне сарадње и развој приватног бизниса. Успех постижете иновативношћу. Између вас и особе с којом пословно сарађујете постоји неодољива привлачност. Могућа је тајна веза. После дужег времена поклањате више пажње свом изгледу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана