Дневни хороскоп за 22. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Ваш дневни хороскоп за 23. октобар вам предвиђа сјајне вијести! Све иде онако како сте замислили, почастите се добром куповином! Прија вам особа коју сте недавно упознали, али не очекујте превише.

Бик

Дневни хороскоп вам поручује да не реагујете бурно на ситуације које се данас догоде. Покушајте да разговарате са блиским особама о проблему, рјешење вам је испред носа.

Близанци

Данас можете да очекујете понуду која вам звучи веома примамљиво, али и сумњичаво. Добро провјерите све информације ако потписујете неке важне уговоре.

Рак

Ваш дневни хороскоп за 23. октобар вам предвиђа енергију на којој ће вам сви завидјети! Задатке завршавате са лакоћом и рјешавате нека новчана дуговања која вас муче.

Лав

Ово је идеалан дан да се посветите себи и добро размислите о људима из окружења. Могућ је прекид једног пријатељства или емотивног односа, али то значи да вам се отварају нова врата!

Дјевица

Оптерећени сте обавезама и задацима, али упорно одбијате помоћ. Прихватите је, бићете растерећенији, а самим тим и расположенији! Уколико стално мислите на особу из блиског окружења, ред је да направите први корак!

Вага

Неко вас посматра као конкуренцију, обратите пажњу на људе којима се повјеравате. Данас можете да очекујете позив од особе из прошлости која би потпуно могла да вам промијени планове.

Шкорпија

Жељни сте напретка више него икад и сада је само потребно да одржите фокус. Посвећени сте, а ваши резултати данас могу да досегну највиши ниво! Успјехом привлачите супротан пол, на вама је само да изаберете енергију која вам прија!

Стријелац

Дневни хороскоп вам предвиђа промјену која вам се неће допасти. Не очајавајте и не судите унапријед, оставите времена и простора да видите како заиста јесте. Партнер вам спрема једно изненађење.

Јарац

Мучи вас новац, али ништа не може да крене ако јурите пречице. Потрудите се да постигнете оно што желите, али темељним радом и трудом. Могућ је контакт са бившим партнерима, смета вам што не знате ништа о њима.

Водолија

Ваша тврдоглавост вас је небројано пута коштала у животу, али данас може да се исплати. Иако вас убјеђују у супротно, не одустајте од своје идеје јер доноси новчани добитак.

Рибе

Дневни хороскоп вам намеће туђе ставове и мишљења “како треба да поступите”. Држите се свог става и данас, може вишеструко да вам се исплати. У љубави сте помало себични, пазите да не претјерујете са замјеркама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана