Дневни хороскоп за 22. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован 

До краја овог дана имаћете прилику да завршите све оно што нисте успjели уназад неколико дана а тиче се вашег односа према другим људима. Љубавна ситуација је знатно боље јер партнер је коначно признао своје грешке.  

Бик

Комуникација са људима је јако компликована јер емотивно сте веома нестабилни. Ваша емотивна страна је веома лоше постављена због лоших односа унутар куће.  Пробајте да поправите све те ствари због вашег унутрашњег мира. 

Близанци

Ово је јако добар период да се окренете својим потенцијалима када су у питању новац и додатна зарада. Особа у знаку Јарца може бити велики подстрек и добра мотивација што се тиче односа са људима на пословној страни. 

Рак 

Ситуација у кругу породице се стабилизује јер особа у знаку Лава ствара веома позитивна атмосферу.  До краја дана имаћете неколико добрих разговора када су у питању чланови породице и помоћи ћете им да стабилизују своја емотивна стања.  

Лав

Ово је савршен тренутак да се посветите и позабавите собом и својим аспектима посла. Најважније је да направите добар план за наредни период и на тај начин ћете моћи да контролишете себе и своје слободно вријеме.   

Дјевица 

Ово је веома добар тренутак да се отворите пред људима који су нам најближи и отворено да причате о својим пословним проблемима. Није потребно лагати себе и мислити да можете да наставите под таквим пословним притиском.   

Вага

Ситуација са пословним сарадницима се стабилизује у наредних неколико дана а данас је дан када можете о томе да попричате са партнером или неко ко вам је јако близак. Када су у питању односи у кругу породице данас ћете бити веома позитивно изненађени њиховом бригом.   

Шкорпија

Бићете под јаким утиском разговора са особом која вам је већ неко вријеме јако драга. Научите да правите баланс између онога што желите и између онога што вам се тренутно дешава.. поведите рачуна о проблемима са спавањем.   

Стријелац 

Сам почетак дана је под јаким утицајем других људи и њихових проблема. Научите да правите своје мјесто и своју оазу мира на свакодневном плану. Здравље је одлично.   

Јарац 

Узивајте са партнером и покушајте да се посветите свему ономе што сте планирали а нисте могли да урадите. Љубав је веома оно што вас покреће и доноси вам много добре и позитивне енергије.   

Водолија 

Данас сте превише отворени и искрени према другима што одавно се није баш тако поклопило. Ово се посебно односи на пословну сарадњу са људима и јако вам је важан тај начин опхођења. Здравље је одлично.   

Рибе 

Под јаким утицајем других људи посебно када је у питању породица бићете данас јако негативно расположени. Не дозволите да вас све то толико депримирана јер умијјете се носити са својим осјећањима - све је у вама. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана