Дневни хороскоп за 22. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

У друштву вољене особе немојте дозволити да вам недостаје маштовитост или љубавна инспирација, као добар подстицај.

Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањем. Обратите пажњу на корисне информације. Учините нешто у прилог љепшем изгледу и добром расположењу.

Бик

У емотивном смислу, недостаје вам нечије присуство или пажња. Немојте себи дозволити да залутате у правцу погрешне особе.

Неко вас непотребно кажњава или оптерећује додатним обавезама, али ви прећутно пристајете на такав однос. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Близанци

Немојте заваравати партнера погрешном причом. Пред вољеном особом није важно оно што говорите, него оно што осјећате.

Важно је да вјерујете у своју интуицију, али и да прихватите користан савјет које вам нуде блиски сарадници. Пријаће вам релаксација или нека спортска активност.

Рак

Нема разлога да преувеличавате своје потребе у сусрету са вољеном особом. Не можете лако промијенити нечију вољу и мишљење. Помисао да се налазите испред других, одсликава вашу потребу за доминацијом или потребу да заведете нова правила пословања. Избјегавајте стресне или напорне ситуације које вас исцрпљују.

Лав

Прижељкујете занимљивије догађаје у љубавном животу. Сусрет са једном особом може да вам поправи расположење. Потрудите се да правилно разграничите своје обавезе од интереса који вас везују за одређене сараднике. Не треба да трпите нечију самовољу. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња.

Дјевица

Не добијате довољно емотивне пажње и партнерову подршку, размислите ста је прави повод. Негдје сте затајили. Превише ароганције са ваше стране може да компликује договор везан за пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам излазак или сусрет са пријатељима као добра релаксација.

Вага

Очекује вас емотивно задовољство које ће вас испунити позитивном енергијом. Уживајте у одабраном друштву. Не допадају вам се нечије идеје. Умијете да смислите паметно рјешење и пригодно објашњење за сараднике. Налазите се у доброј психофизичкој форми.

Шкорпија

Улазак у неку забрањену зону, али и порив за авантуром може да вас разочара. Имате амбициозне планове и нескромне жеље, међутим ваш успјех зависи од некога са стране. Подстичите код себе стрпљивост и самоконтролу.

Стријелац

Планирајте романтичну забаву удвоје. Очекује вас тајанствена шифра, која дјелује позитивно на ваше расположење и мотивацију. Конфликт у рјешавању пословних интереса ствара додатну тензију у односу са сарадницима, будите довољно опрезни и промишљени. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Јарац

Вама недостаје стрпљење, а вашем партнеру храброст или импулс да се суочи са заједничким проблемима. Не допада вам се нечија улога у заједничким преговорима, али прије или касније све дође на своје право мјесто. Обратите пажњу на правилнију исхрану и на здравствену превентиву.

Водолија

Дјелујете заводљиво и привлачно. Срећа је на вашој страни, све док постоји заједничка жеља да сачувате емотивну блискост. Неко потврђује ваша очекивања у пословној сарадњи. Важно је да сачувате присебност духа у одлучујућем моменту. Потребно је да ускладите своје жеље и могућности, избјегавајте претјеривање.

Рибе

Вољена особа дјелује врло инспиративно и умије да заокупи вашу пажњу, учините све што је потребно у име заједничке среће. Неко покушава да вам наметне строга правила понашања, али ви не можете да се помирите са различитим ограничењима у пословном изражавању. Емотивна афирмација у вама покреће нову снагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана