Дневни хороскоп за 22. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Лакше вам је да свијет око себе посматрате из ружичасте перспективе у очекивању да ће се ствари у вашем животу ријешити саме по себи. Пословна клима није по вашој мјери, али све се своди на правилно опажање и на добру реакцију. Ускладите своје жеље и могућности. Добро се осјећате када учините нешто корисно.

Бик

Умјесто да интензивно размишљате о нечијим манама, боље је да озбиљније анализирате понашање или пропусте које чините. Упорно покушавате да импресионирате околину, али до успјеха се не стиже на лак и једноставан начин. Важно је да имате јаку мотивацију и добру вољу.

Близанци

Немојте заваравати партнера погрешном причом. Пред вољеном особом није важно оно што говорите, него оно што осјећате. Важно је да вјерујете у своју интуицију, али и да прихватите корисне савјете које вам нуде блиски сарадници. Пријаће вам релаксација или нека спортска активност.

Рак

Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Дјелујете атрактивно и шармантно на своју околину, али то не представља гаранцију за успјех. Прије или касније морате да испуните нечије захтјеве. Избјегавајте депресивно расположење и ослоните се на своју интуицију.

Лав

Потрудите се да поштујете договор који имате са партнером. Обратите пажњу на важне ситнице које откривају нечије намјере. Важно је да побољшате пословни рејтинг и да удружите своје интересе са успјешним или утицајним сарадницима. Нема разлога да прецјењујете личне могућности.

Дјевица

Добар предосјећај који имате наговјештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Опустите се у нечијем друштву. Околина помаже заједничком успјеху и неко покушава да вам обезбиједи одређене повластице и боље материјалне услове. Потрудите се да поправите своје расположење.

Вага

Нема разлога да очекујете превише разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Потребна вам је особа сличних афинитета. Избјегавајте непотребан ризик на који вас наговарају одређени сарадници. Не можете да промијените садашње услове у своју корист. Посветите пажњу неким ведрим садржајима који позитивно утичу на ваше расположење.

Шкорпија

У духу емотивне инспирације планирајте романтичну забаву или нови љубавни сусрет. Пријаће вам нечија пажња и наклоност. На вама је да створите основне услове и да покренете главну иницијативу, а на неком другом да успјешно реализује ваше идеје. Подстичите код себе добро расположење.

Стрелац

Ваше незадовољство је пролазна фаза. Ситна пребацивања и емотивне жаоке, само погоршавају заједнички однос. Велики ефекти понекад брзо ишчезавају. Нема потребе да се поводите за лажним утисцима о пословним приликама. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу, важно је да се опустите.

Јарац

У друштву вољене особе немојте дозволити да вам недостаје маштовитост или љубавна инспирација као добар подстицај. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањем. Обратите пажњу на корисне информације. Учините нешто у прилог љепшем изгледу и добром расположењу.

Водолија

Размислите на који начин треба да привучете нечију пажњу или да анимирате једну особу. Употријебите опробани рецепт. Ако желите да остварите своје пословне циљеве, потребна вам је нечија подршка, прикупите неопходне информације. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Рибе

Ако добијате лош сигнал, важно је да се склоните у страну и да сачекате неку бољу прилику. Избјегавајте емотивне изазове. Упорно покушавате да наметнете свој утицај пред сарадницима, али постоје ситуације које превазилазе ваше професионално искуство. Важно је да се психолошки растеретите од сувишних брига, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана