Дневни хороскоп за 22. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Управо овај тренутак је сасвим прикладан за јачање љубавних односа - за романтику и забаву, јер планете обећавају успон у вашем личном животу. Бићете задовољни дружењем са особама које су мирне, сталожене и не стварају беспотребне сукобе.

Бик

Ако имате прилику за аферу, а већ сте у стабилном односу, звијезде поручују да ће бити опасно ако се на то одлучите. Планетарна енергија сада може бити одлучујући фактор у начину на који перципирате ситуације, тако да у овом тренутку немојте доносити никакве одлуке.

Близанци

Планетарна конфигурација овог периода је предзнак креативне промјене - инспирисани сте за нове подухвате, имате идеје и планове, па не дозволите да вам их обезвриједе они са ограниченим схватањима.

Рак

Гурајте своју причу, али дајте шансу и за нова познанства. Ракови у вези, можда је ваш однос с вољеном особом тренутно натегнут – партнер се повлачи у себе, а ви га посматрате испод ока и буде вам се сумње.

Лав

Ако сте у посљедње вријеме утучени, можда можете нешто код себе да промијените чисто да бисте се освјежили, на примјер, фризуру или начин облачења – нијансе које се можда могу допасти и вашој вољеној особи. Планете зраче енергијом која вас доводи у центар пажње.

Дјевица

Небеско поравнање вас доводи до дубљег разумијевања. Ту сте за партнера, као и он за вас, једно другоме представљате раме за плакање и ослонац ком се обраћате у добру и у злу.

Вага

Комуникација вам је тренутно у првом плану, јер ћете морати да разговарате о важним питањима о вашем односу и плановима да  бисте дошли до задовољавајућих закључака који ће имати велики утицај на вашу будућност.

Шкорпија

Склони сте да своје емоције држите под контролом, па кад се сувише нагомилају – изгубите контролу над собом, што се може лоше одразити по ваш љубавни однос. Да се то не би десило, искрено о свему разговарајте са партнером.

Стријелац

Не дозволите да вас страх од неуспјеха савлада током овог периода. Организујте своју дневну рутину другачије, потребна вам је промјена. У овом периоду можете се суочити са непријатељима који су поставили циљ да вам покваре планове.

Јарац

Можда ћете имати проблеме са варирањем притиска, убрзањем пулса и вртоглавицом – то је пролазно и посљедица неколико фактора који вам проузрокују напетост и неизвјесност.

Водолија

Стабилизујте задатке и исходе који се директно односе на ваше професионалне циљеве. Они од вас који сами нешто развијају ускоро ће пожњети неочекивани успјех. Нећете се најбоље слагати са шефовима и претпостављенима.

Рибе

Пословни разговори и комуникација са управом успијевају ако се не љутите због непредвиђених ситуација. Сада се осјећате напето због своје неспособности да рукујете количином информација које су вам потребне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана