Дневни хороскоп за 22. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Важно је да не причате превише о својим пословним намјерама. Неко може да вас окарактерише на погрешан начин или да употријеби ваше изјаве у своју корист. Сачувајте присебност духа у пословним сусретима. Нема потребе да градите неку нову илузију о емотивној срећи.

Бик

У покушају да се представите у извјесном смислу као велики експерт, трпите нечију критику. Стрпљиво сачекајте на завршне резултате или на добитак који вам припада. Понекад није важно све оно што говорите, него оно што осјећате.

Близанци

Не допада вам се нечији наступ или нови услови које вам постављају сарадници. На срећу, брзо ћете промијенити мишљење о новим пословним приликама. Будите промишљенији, јер дјела говоре више од ријечи.

Рак

Потрудите се да остварите заједничке интересе. Партнер добро разумије ваше емотивне жеље и потребе. Сјајно се допуњавате у различитим ситуацијама које вас зближавају. Имате довољно добрих разлога да се осјећате задовољно.

Лав

Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред својом околином. Међутим, неко ваше понашање процјењује на погрешан начин. Препустите другима да се оптерећују стварима које не доносе материјалну корист, позитивне ефекте или перспективну рекламу.

Дјевица

Не желите да подржите нечију причу која се своди на понављање познатих чињеница. Имате утисак да неко успорава или омета ваше пословне циљеве. Тражите ефикаснији начин да побољшате своје расположење и концентрацију.

Вага

Имате добру прилику да завршите са неким пословним обавезама старијег датума, као и да дефинишете своју улогу пред сарадницима. Ипак, тренутни успјех вам не значи много. Размишљате о новим или далеким циљевима.

Шкорпија

Ваше идеје представљају потенцијални ризик, стога немојте очекивати нечију пословну или практичну подршку. Потребно је да се додатно ангажујете на рјешавању пословних проблема, али не и по цијену прекида сарадничког договора.

Стријелац

У сусрету са сарадницима боље је да се фокусирајте на тренутну ситуацију, него да се бавите далеким прогнозама. Непотребно се расправљате о стварима које немају пресудан значај за ваш пословни статус.

Јарац

Оптужујете једну погрешну особу за неуспјех или за различите компликације које вас успоравају у пословним плановима. Лакше је кривицу и одговорност пребацити на друге, посебно ако неко нема довољно храбрости да вам се супротстави.

Водолија

Имате помало лош предосјећај, али неко вас убјеђује да наставите са започетим плановима. Озбиљније размислите о упозорењу или о неком алтернативном рјешењу. Важно је да правилно разликујете моралну од физичке храбрости.

Рибе

У прилици сте да завршите посао који вам доноси више психолошко олакшање, али не и материјалну корист. Ипак, боље је да своју енергију усмјерите на познате ситуације него да сувише ризикујете. Будите досљедни у својим намјерама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана