Дневни хороскоп за 22. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дјелујете храбро и неустрашиво, посебно када је нови посао актуелан. Не могу да вам поломе крила колико год да имате непријатеља око себе. Доносите одлуку брже и боље у вези са особом са којом сте дужи период. Брак вам је стабилан. Одлазак код доктора неизбјежан.

Бик

На вријеме можете да избјегнете проблеме или тешкоће. Ви сте особа која се диже као феникс онда када је најтеже. Нисте одлучили шта ћете да радите са особом коју сте упознали прошле недјеље. Размишљате и даље. Бол у грудима изазван психосоматским путем.

Близанци

Ваш владар Меркур је већ кренуо ретроградно и то вам може донијети проблем са документима, посебно ако радите са иностранством. Стара љубав заборава нема. Поново ћете бити заједно. Сусрет изненада или преко интернета. Нема значајних проблема.

Рак

Ви сте неко ко зна да ужива у послу који воли. Стабилизујете се финансијски. Нико није у стању да организује боље од вас посао. Еуфоричне емоције. Потреба за особом која се прави да не види ваше погледе. Али зато ви све примијетите. Проблем са дисањем.

Лав

Нисте у проблему. Али можете бити у проблему ако новац трошите непланирано или нереално. Уљепшавајте своје тијело. То вам је пријеко потребно, јер вам подиже систем вриједности. Бићете заводљивији. Расположени сте, али исто тако лако покварите расположење.

Дјевица

Иде вам доста тога од руке. Са особама од ауторитета остварујете добру комуникацију и успјешно рјешавате све проблеме. Код вас се много тога унапријед подразумијева. Особа коју волите о вама нема јасну слику. Унаприједите везу комуникацијом. Регенерација организма уз лагане вјежбе.

Вага

Да ли имате проблеме са пословним партнерима? Нисте се поставили како треба. Превише се постављате ауторитативно. Проблем са партнером постаје прошлост. Ту ће вам бити лакше. Нисте оптерећени. Ви можете себе да регенеришете једино уз добру музику.

Шкорпија

Били сте вриједни. Исплатио се рад и чекање. Сада имате испред себе унапређење. То вам се највише допада. Слободни припадници овог знака још нису спремни да се вежу и буду у стабилној заједници. Мислите на бол у стомаку, а ништа не предузимате.

Стријелац

Велики рад се очекује у току дана, али и да наставите тако на даље у будућности, не само данас. Наглашена страственост ће вас вући у правцу краћих љубавних везица, необавезних дружења и односа који су пола дружење пола љубав. Доста добро, али пазите на вене.

Јарац

Ваш рачун у банци је стабилан. Нисте у минусу нити бисте себи дозволили тако нешто. И даље очекујете велики конто. Започните заједнички живот са особом коју волите. Тешко вам је да се отворите. Партнер вас подржава. Чувајте се великог терета. Оптерећујете кичму.

Водолија

Довољно је да погледате на сат и да знате да сте све завршили што сте наумили. Радите са земљама попут Енглеске или Норвешке. Привучени сте женом Лав ако сте мушка Водолија. Уколико сте жена онда за вас један мачо мен рођен у знаку Овна. Његова помало сирова енергија лијечи вашу душу. Немате већих проблема.

Рибе

Пазите да не направите неки пропуст са документима или да журите на пословни састанак и себи нанесете јаку нервозу. Појачана вам је сентименталност. Могуће да сањарите и маштате више него живите љубав. Могући озбиљнији проблеми, па чак и хоспитализација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана