Дневни хороскоп за 22. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Не можете да игноришете нечије присуство или јасну поруку, зато обратите пажњу на поље партнеровог интересовања и кретања. Рано је да очекујете конкретне промјене у својој околини или да се бавите великим инвестицијама. Сачекајте боље услове.

Бик

У приватном животу будите довољно промишљени у изјавама и уздржани у понашању пред партнером. Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у непријатну ситуацију или у пословно-финансијски губитак.

Близанци

У сусрету са вољеном особом, преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују.

Рак

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да правите љубоморну сцену. Избјегавање истине представља погрешан избор. Немојте се заваравати да је истина све што чујете или да су нечија обећања довољна гаранција за пословно-финансијских успјех.

Лав

Дјелујете узнемирено, затражите нечији опроштај и избјегавајте емотивно ривалство. Контролишите своје импулсе. Не можете заваравати сараднике причом која импонује вашој сујети и занемарити нечију оштроумност.

Дјевица

Избјегавајте нову породичну или партнерску расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше идеје и емотивне потребе. Због различитих правила која намећу одређени сарадници, морате да прихватите компромис или утјешну варијанту.

Вага

У односу са блиском особом осјећате задовољство, учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним. Ускладите своје мисли и осјећања. Оно што замислите у стању сте и да остварите. Понекад треба ослушкивати реакцију или коментаре сарадника. Сакупљајте корисне информације.

Шкорпија

Латентна несигурност коју осјећате произилази из емотивне слабости или неспособности да се одлучно супротставите једној блиској особи. Потребно је да реално процијените ситуацију на пословној сцени. Дјелујете опрезно и не вјерујте у све што видите или чујете у сусрету са сарадницима.

Стријелац

Прати вас лош дијалог у односу са вољеном особом, међу вама постоје различита интересовања и мјерила вриједности. Мотивисани сте за пословни успјех, стога прихватите такмичарску атмосферу или идеју коју вам предлаже једна млађа особа.

Јарац

Примјећујете да партнер има неке тајне планове, што додатно утиче на вашу нервозу или на емотивну несигурност. Важно је да се правилно разумијете са сарадницима око расподјеле пословних обавеза. Нема разлога за брзоплетост.

Водолија

Ваше емотивне немире неко објашњава на погрешан начин. Нажалост, ваша оправдања доносе супротан ефекат. Идеју коју имате не треба истицати као најбоље пословно рјешење, стрпљиво сачекајте нечију подршку.

Рибе

Примјећујете да партнер лукаво и вјешто игнорише ваше идеје. Не можете да утичете на нечију вољу и одлуке. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Уосталом, увијек постоји фактор изненађења.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана