Дневни хороскоп за 22. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 22. децембар вам савјетује да направите ретроспективу минулог периода и поразмислите шта је оно што вам смета и шта бисте промијенили. Неће вам бити све “овце на броју” па покушајте да пронађете мир и опуштање у оном што највише волите и што вас испуњује.

Бик

Током цијелог дана водићете главну ријеч на послу и мислити да сте за све у праву. Прикочите мало и покушајте да саслушате шта остале колеге имају да вам кажу. Могућа је позајмица или омање задуживање. У љубави вам недостаје мало пажње.

Близанци

Почетак дана ће вам проћи у журби и завршавању недовршених обавеза. Толико тога сте себи натоварили за врат, те се миц по миц растерећујете. Врло је могуће да ћете партнера погрешно  схватити. Не скачите одмах на прву лопту. Више се физички активирајте.

Рак

Имате потребу да људима у околини дате до знања да нису у праву. Некада то некима не помаже, а ви беспотребно трошите енергију. Посветите се више себи и фокусирајте на остваривање зацртаних идеја. Напредак је на помолу. Здравље добро.

Лав

Звијезде вам доносе нове идеје што се тиче посла. Упознаћете једну женску особу на позицији са којом бисте могли да склопите идеалну пословну сарадњу. Не трошите вријеме на приче рекла-казала, већ сву енергију усредсредите на људе који су ту увијек за вас. Могуће су главобоље.

Дјевица

Овај дан је један од оних када вам неће одмах ићи све од руке. Трудите се да избјегавате негативно окружење и расправу. Боље је и да се изолујете и завршите ствари и обавезе које сте запоставили, него да уђете у непријатне ситуације и себи покварите дан.

Вага

Дневни хороскоп вам савјетује да се више позабавите временом и роковима што се тиче посла. Фали вам организација, те ће вам људи највише замјерати на томе. Осјетићете и посљедице стреса, а умор је на видику. Опустите се на омиљеном мјесту, почастите себе неком ситницом или се једноставно мало више физички активирајте.

Шкорпија

Тренутно вас највише мучи финансијска ситуација, а наплаћивање вас чека на сваком ћошку. Мораћете добро да калкулишете и предност дате стварима које су примарније. Потражите подршку партнера, биће вам лакше. Слободне Шкорпије би могле да ступе у нешто дупљи контакт са једном особом из окружења.

Стријелац

Дневни хороскоп вам доноси једну вијест која вам се нимало неће свидјети. Ствари из прошлости вас упорно прате, а на вама је како ћете то прихватити. Немојте превише да примате срцу! Имаћете утисак као да сте под будним оком партнера. Вријеме је да  ставите до знања шта вам не прија и шта вам смета у односу.

Јарац

Током цијелог дана бићете исцрпљени и клонули духом. Стигао вас је умор! Ако постоји могућност, затражите одмор на послу и напуните батерије. Недостаје вам и вријеме проведено са породицом. Стиже вам и неочекивани позив из иностранства. Обратите пажњу на имунитет!

Водолија

Након напорне прве половине дана очекује вас право уживање. Могуће је да ћете заслужене знаке пажње добијати од симпатије или партнера. Трудите се да и ви узвратите истом мјером. Не заборавите да испуните обећање које сте неком дали. Могућа је прехлада, уносите више витамина.

Рибе

Дневни хороскоп за 22. децембар вам поручује да се фокусирате на позитивне мисли, јер онако како размишљате такву ћете и енергију да пружате другима. Мучи вас финансијска ситуација, али знајте да је то пролазно. Уновчите оно што вам иде најбоље од руке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана