Дневни хороскоп за 22. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Било би добро да овај дан искористите за максималну релаксацију и одмор, јер вас већ од почетка наредне недјеље очекује оптерећење пословним обавезама.

Бик

Већина Бикова имаће добар дан да се кроз такозвани активан одмор релаксира, али и обави лагане припреме за наредну седмицу.

Близанци

Иако без конкретних разлога за незадовољство, за очекивати је да данас Близанци покажу изражену нервозу и недостатак такта у комуникацији.

Рак

Прилично миран и стабилан дан за обављање оних најнеопходнијих послова по кући и евентуално да одвојите мало времена за припремни разговор са професионалним сарадницима.

Лав

За најтипичније представнике знака Лава данас би можда набоље било да дјелују из илегале и тако избјегну евентуалне стресне ситуације.

Дјевица

Придржавајте се свог детаљно испланираног плана недјељних активности и нема разлога за бригу. Размислите и о прихватању позива за рекреативне активности од стране пријатеља.

Вага

Уз добру организацију имате реалне шансе да све замишљено данас одрадите на сасвим задовољавајући начин. Ништа ново на вашем љубавном хоризонту нема у најави.

Шкорпија

Ма колико се трудили, данас нећете баш лако спровести свој план активности. Умјесто форсирања најбоље да се ослоните и препустите најважније конце у руке особи од повјерења.

Стријелац

Замор материјала због великог професионалног ангажовања у претходном периоду видљив је код већине Стријелаца, постепено смањујте оптерећење и довољно се одморите.

Јарац

Релативно миран дан Јарчеви би могли да искористе за провјеру и завршетке понеке заостале обавезе и да би што лагодније дочекали сљедећи талас професионалног ангажовања.

Водолија

Уколико имате баш нешто неопходно да завршите нема одлагања, али ако баш није толико ургентно одвојите довољно времена за одмор и пуњење радних батерија.

Рибе

Други дан викенда доноси Рибама више ситуација неких изненадних и убрзаних дешавања, али и подсјетник да не остављају пословне припреме за посљедњи час.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана