Дневни хороскоп за 21. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за 21. октобар топло препоручује Овновима да се клоне било какве сарадње и партнерстава. Данас би могли да упадну у невоље, неко ће погрешно презентовати њихове идеје. Очекује вас лијепо и романтично вече са партнером.

Бик

Имали сте напорну радну недјељу, исцрпили сте се, али је вриједјело. Данас се чувајте да у брзини не направите неку грешку на послу. Могућ је прилив новца, вјероватно вам неко враћа дуг. У љубави би требало да будете мудрији, не дозволите да вас сумња изједа, суочите партнера са осјећањима која гајите.

Близанци

Најбољи савјет за Близанце данас би био да се клоне оговарања и трачева. Склони сте да повјерујете људима који вам не мисле добро. Слободни припадници овог знака ће упознати особу која ће их у први мах изнервирати својим ставовима. Вече ће отићи у потпуно другом правцу.

Рак

Новац вам је данас у центру пажње, мозгате како да више зарадите. Прихватите партнерство са мушком особом. Биће плодоносно за обоје. Слободни Ракови ће се суочити са грешкама из прошлости. Не брините, искрен разговор ће разријешити све недоумице и сумње. Провјерите крвну слику, осјећате се уморније него обично.

Лав

Имате утисак да су се колеге уротиле против вас и да хоће да вас потисну у други план. Размислите још једном, можда претјерујете. Стрпљивост и блага ријеч се увијек исплате. Желите више од везе, потребан вам је доказ љубави. Савјет звијезда је да се и у овој ситуацији стрпите. Пустите партнера да вам се отвори својим темпом.

Дјевица

Дневни хороскоп за 21. октобар савјетује Дјевице да се тргну и продрмају. Доста сте били уљуљкани, потребно је да покажете иницијативу и на пословном и приватном плану. Прихватите позив особе коју површно познајете за излазак. Из пријатељског ћаскања могу да се изроде и дубља осјећања.

Вага

Хороскоп упозорава Ваге да се уозбиље! Превише се ослањате на своје вјештине, али понекад то није довољно да бисте посао одрадили ваљано. Слободни припадници овог знака ће срљати у флерт, али пазите да не полетите. Афера и веза нису исто. Докле год правите разлику, све је у реду.

Шкорпија

Амбициозни сте и желите да се докажете, али у посљедње вријеме као да вам ситуација не иде наруку. Стрпите се, доћи ће ваших пет минута. Кључно је да не почнете да отаљавате посао. У љубави мирно море за оне који су заузети. Слободне Шкорпије ће имати страствену аферу.

Стријелац

Одиграли сте праву карту и полако ствари на послу долазе на своје. Особе које су вам се замјериле и покушале да вас дискредитују већ размишљају како да вам се умиле. Будите достојанствени као и до сада. То је њихова највећа казна. Потребна вам је њежност, а партнер тачно зна како да вас задовољи.

Јарац

На послу је ситуација непромијењена, нема потребе да нешто мијењате данас. У љубави, пак, требало би све да преокренете. Слободни Јарчеви би требало да се уздрже од уласка у везу са особом у знаку Риба, а заузети да припазе на комуникацију с партнером. Могући су проблеми са зубима.

Водолија

Иако се трудите да будете “испод радара” на послу, надређени примјећују да можете много више од онога што пружате. На вама је да размислите да ли желите да напредујете или да за мање паре “таворите”. Партнер није задовољан вашим односом према његовим пријатељима. Размислите да ли сте превише груби.

Рибе

Дневни хороскоп за 21. октобар савјетује Рибама да боље планирају и организују обавезе на послу. Могуће је да ће доћи до пропуста због којег ћете се касније кајати. Заузете Рибе нису задовољне партнером, сматрају да се превише опустио. Слободни имају лијепу прилику за ново познанство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана