Дневни хороскоп за 21. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Разговарајте отворено са партнером и инсистирајте на доказивању истине. Не треба да се заваравате илузијама. У заједничком интересу је да се пословно-финансијски ризик сведе на минимум. Коректно поштујте договор. Потребно је да се растеретите сувишних брига

Бик

Важно је да пажљиво бирате ријечи које изговарате пред својим партнером. Све може да се саопшти на неки суптилнији начин. Дјелујете оптимистично и очекујете позитивне одговоре. Правилно процијените редослијед потеза и немојте дозволити да вас неко предухитри. Немојте прецјењивати личне могућности, опустите се.

Близанци

У сусрету са вољеном особом, важно је да осјећате позитивну инспирацију и прави подстицај. Све је могуће, ако имате довољно стила.  Нема разлога за лажну скромност пред сарадницима, поставите услове који задовољавају ваша интересовања и потребе. Налазите се у сјајној форми.

Рак

Ваше расположење може да се схвати на различите начине, а партнер нема превише разумијевања за ваше изговоре.

Добијате погрешне информације о пословним приликама. У сусрету са сарадницима избјегавајте претјерану разметљивост. Пријаће вам излазак или сусрет са пријатељима.

Лав

Нема потребе да тражите кривца за своје промашаје. Дјелујете провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат.

Претјерујете у својој жељи да оставите снажан утисак на сараднике. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности. Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Дјевица

Код вас провијава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лијепим и корисним стварима. Сјајно се допуњавате. Обратите пажњу на различите детаље у новим преговорима. Пословно надмудривање понекад дјелује сувише заморно. Важно је да ускладите своје мисли и осјећања.

Вага

Имате прилику да освојите нечију наклоност. Објасните вољеној особи да вас везују исте емотивне потребе. Налазите се у доброј форми и дјелујете врло позитивно на своју околину. Важно је да реагујете у правом тренутку. Представите позитивну страну своје личности.

Шкорпија

Дјелујете напето, почиње да вам смета нечије присуство или арогантно понашање. Не желите да умањите своје критеријуме. Пажљивије анализирајте одговоре које добијате од блиских сарадника, свако има своју теорију и вјешто брани своје пословне интересе. Избјегавајте неке напорне или стресне ситуације које вас замарају.

Стријелац

У односу са вољеном особом немојте тражити немогуће уступке, са више поштовања прихватите оно што добијате. Обратите пажњу на користан савјет, увек постоји могућност да се оствари пословни договор који води у правцу заједничких рјешења. Потребно је да побољшате своју психофизичку кондицију.

Јарац

Уколико вас муче љубавне дилеме, размислите шта је прави повод за вашу несигурност. Немојте унапријед оптуживати партнера. Све се налази у вашим рукама, али под условом да реагујете у најбољем тренутку или у складу са заједничким правилима успјешног пословања. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Водолија

Примјећујете да партнер лукаво и вјешто игнорише ваше идеје. Не можете да утичете на нечију вољу и одлуке. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Уосталом, увијек постоји фактор изненађења. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Рибе

Између вас и партнера провијава неповјерење, али изненађења су могућа у оба правца. Не причајте превише. Немојте расуђивати на основу првог утиска. Потребно је да испуните одређене услове и да промијените пословну тактику. Посветите пажњу стварима које позитивно утичу на ваше расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана