Дневни хороскоп за 21. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Нема разлога да сумњате у своја осјећања или ријечи које изговора вољена особа. Дјелујете исувише строго. Неко вам намеће различите обавезе. Избјегавајте јавну расправу и ситуације које вас додатно замарају. Пријаће вам дијетална или витаминска исхрана.

Бик

Подстичите код себе емотивну инспирацију и смисао за добар укус. Препустите се својим осјећањима и страстима. Имате добар предосјећај у пословним процјенама. Важно је да правилно истичете своје професионалне способности и да дјелујете добронамјерно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Близанци

Често мијењате расположење или одлуке. Већу важност има оно што прећуткујете, него ствари које саопштавате свом партнеру. Ослањате се на личну процјену, али самосталност има своју добру и лошу страну. Не можете увијек донијети исправну одлуку. Пријаће вам активан одмор и психофизичка релаксација.

Рак

Обратите пажњу на особу која вас посматра заљубљеним погледом или са топлим осмијехом на уснама. Препустите се својој инспирацији. Прихватите нове идеје са намјером да проширите своје сазнајне видике. Неко вас усмјерава на креативно изражавање и дјеловање. Приуштите себи омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Лав

Имате утисак да партнер упорно прикрива извјесне детаље или истину, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспјех, не будите неправедни према особи чије намјере не познајете довољно. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Дјевица

Важно је да ваше идеје или емотивна интересовања наилазе на позитиван одговор. Партнеру је стало да вас охрабри и одобровољи. Неко вам јасно даје до знања да се налазите у доброј позицији. Важно је да процијените најбољи тренутак за акцију и да надмудрите потенцијалне ривале. Дјелујете активно и налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Вага

Ако вам је стало до сусрета са једном особом, немојте оклијевати. Потрудите се да створите љубавну атмосферу. Пажљиво размислите о алтернативним рјешењима која вам стоје на располагању. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке. Важно је да сачувате присебност духа.

Шкорпија

Очекује вас неразумијевање или нова расправа у сусрету са вољеном особом. Различито сте оријентисани. Потребно је да довршите неке започете послове, чак и када постоје различита мишљења међу сарадницима. Потрудите се да разријешите своје унутрашње конфликте.

Стријелац

Партнер од вас очекује оригиналан наступ и одређене заводничке манире. Немојте штедјети на својим осјећањима и пажњи. У рјешавању пословних дилема употријебите своје интелектуалне способности, важно је да демонстрирате знање и практична рјешења. Прати вас сјајно расположење и имате довољно енергије.

Јарац

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору. Боље је да ризик препустите другима и да избјегавате сумњиве понуде. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Водолија

Нема разлога за лажну скромност у друштву вољене особе. Покажите да умијете да заблистате пуним сјајем и заносом у правом тренутку. Налазите се у сјајној прилици да утичете на пословни договор или да удвостручите своје резултате. Потребно је да преузмете иницијативу. Приуштите себи неку омиљену забаву у одабраном друштву, акумулирајте позитивну енергију.

Рибе

Прихватите партнерову идеју или рјешење. Нема потребе да се емотивно надмудрујете у мртвој трци у којој нема побједника. Улажете велики напор, али неко нема поштовања за ваше резултате и заслуге. Ипак, ви сте особа која неће дозволити да оспоравају вашу улогу. Важно је да осјећате позитивну инспирацију, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана