Дневни хороскоп за 21. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Могуће је да ће вам налетjети добра пословна прилика, али немојте да се изнервирате уколико се договор не конкретизује баш сада, али вам свакако отвара бројне могућности у наредном периоду. И партнер и ви сте спремни да се отворите, да коначно проговорите о ономе што вас мучи и наравно – подигнете свој однос на виши ниво. Јачајте имунитет.

Бик

Бикови могу имати повремених неразумijевања са сарадницима и колегама, а поготово надређенима. Могу се јавити проблеми са папирима, документацијом, али успjећете све то да регулишете. Иако мислите да је и даље боље скривати неке ствари oд вољене особе, знајте да ће вас то само додатно удаљити. Нервоза, напетост.

Близанци

Не журите данас и провјеравајте све информације које до вас буду долазе из различитих извора, јер су могућа погрешна тумачења. Више особа је може бити заинтересовано за вашу маленкост, што свакако прија, ал ии баца у тешку дилему. Водите рачуна о исхрани.

Рак

Одличан дан је пред Раковима, ви ћете у бити првом плану искористите овај тренутак максимално да се докажете и себе ставите у први план. Испоштујте вољено биће и бавите се стварима које одговарају и једној и другој страни. Треба да се чувате прехлада и вирусних инфекција.

Лав

Много рада, много труда и уложене енергије, а резултати осредњи. Не нервирајте се, ово је само пролазан лош период. Уз мало обостраног труда са партнером све може да де са лакоћом ријеши, зато не трошите вријеме на неке безвезне ситнице.Метеоропатске реакције.

Дјевица

Ако постоје неке ствари које нисте завршили, сада је прави тренутак да их одрадите, без већих посљедица. Љубавни аспекти су вам наклоњени за неко фино путовање, или неки други хедонистички ужитак.Чувајте се прехладе.

Вага

Данас бисте могли имати осјећај да обавезама нема краја и да сте заглављени, али можете рачунати на помоћ особа из блиског окружења. Искористите дан за дружење са пријатељима, пријаће вам шири круг људи и опуштена атмосфера.

Могуће су спортске повреде, загријте се пред тренинге и немојте се префорсирати.

Шкорпија

Пословно вам се може отворити нешто о чему већ дуго размишљате, што прижељкујете.Сву енергију би требало усмјерити на љубав и планирање стратегије за освајање особе која вам се веома допада. Осјетљивост кардиоваскуларног система.

Стријелац

Можете очекивати пар непријатних ситуација са неким од сарадника али ће се то успјешно окончати. Да бисте наставили квалитетну везу, потребно да дефинишете шта то не функционише у вашем односу.Напетост, нервоза.

Јарац

Биће доста изазова на пољу комуникације и доста конфузних детаља у сарадњи са најближим окружењем, што може ескалирати расправама ширих размјера. Препорука је да овај период искористите за неко лијепо путовање, за заједничке активности ван куће. Водите рачуна о редовној и правилној исхрани.

Водолија

Неки од вас могу да крену на додатно пословно усавршавање, што ће у наредном периоду резултовати одличним приликама. Потрудите се да поправите свој однос и заједничким снагама се баците на неке планове и заједничке активности. Стрес, нервоза, потребан вам је квалитетан сан.

Рибе

Имаћете подршку особа које су вам важне и моћи ћете себе и своје квалитете да ставите у први план. Само напријед. Слободни припадници овог знака могу током ове седмице ући у нову емотивну причу.Промијенљиво расположење,

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана